Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do tych którzy nie załapali co jest skandalicznego w zachowaniu tych Amerykanów, niech wysłuchają co oni mówią do kamerzysty od 4:35 do 4:50.
Przecież oni nie dość, że chcą to zatuszować i grożą temu Polakowi, to jeszcze kpią z nas mówiąc tak, jakby od nich zależało nasze życie, szantażując nas Rosjanami. Szkoda, że nasza policja tylko ich odepchała, a nie położyła na glebę lub nie poczęstowała ołowiem, tak jak u nich się to robi w rodzinnych stronach.
Prawda jest taka, że nasze życie aktualnie właśnie zależy od Amerykanów. Bez żołnierzy USA ten kraj się nie obroni. NATO nie istnieje bez Ameryki. Nikt nawet dupy nie ruszy tutaj jeśli USA nie wyląduje. Polska gówno znaczy w świecie dzięki politykom z prawa i z lewa.
Wracając, Hamburgery przyjeżdzające tutaj będą to wykorzystywać (imperializm). Przyjechali do murzynowa i jesteśmy podludźmi dla nich. Będą popychał policje i gw🤬cić nasze panny (inne sprawa, że same wchodzą do łóżka) bo są tutaj Panami i tak są traktowani.
https://dorzeczy.pl/kraj/246808/haniebne-zachowanie-amerykanskiego-zolnierza-ciezko-pobil-policjantke.html
Prawda jest taka, że nasze życie aktualnie właśnie zależy od Amerykanów. Bez żołnierzy USA ten kraj się nie obroni. NATO nie istnieje bez Ameryki. Nikt nawet dupy nie ruszy tutaj jeśli USA nie wyląduje. Polska gówno znaczy w świecie dzięki politykom z prawa i z lewa.
Wracając, Hamburgery przyjeżdzające tutaj będą to wykorzystywać (imperializm). Przyjechali do murzynowa i jesteśmy podludźmi dla nich. Będą popychał policje i gw🤬cić nasze panny (inne sprawa, że same wchodzą do łóżka) bo są tutaj Panami i tak są traktowani.
ale musisz mieć zaniżone mniemanie o sobie

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny."Rzeczpospolita Polska, na wniosek Stanów Zjednoczonych i w celu realizacji zobowiązania o wzajemnej obronie, niniejszym korzysta ze swojego suwerennego prawa i zrzeka się pierwszeństwa Rzeczypospolitej Polskiej w sprawowaniu jurysdykcji karnej"
oznacza to tyle, ze moga po pijaku wystrzelac wszystkich w barze i w Polsce nic im za to nie grozi, zostana ewentualnie osadzeni u siebie
sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/usa-polska-umowa-o-wzmocnion...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie