👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Złamanie cienkiej deseczki to nie jest problem, potrzeba naprawdę mało siły, więc to może nie być fake. Dźwięk jest dograny, ale samo uderzenie może być OK. W podstawówce chodziłem na taekwondo i takie deseczki bez problemu łamaliśmy. Widać, że jest to dynamiczne jebnięcie, więc podejrzewam, że siła może być porównywalna z "cepem" dzieciaka z podstawówki, a to już wystarczy
My używaliśmy jakiegoś miękkiego drewna, nie pamiętam już jakiego. O żadnym nadłamywaniu itd. nie było w ogóle mowy, bo i nie było takiej potrzeby.

2x up, Bym musiał być tobą leszczu
Silny jak byk? Może był silny względem masy, ale ważył z 60 kilo xd W wyciskaniu to niedbałym mu więcej niż 80 kg

Silny jak byk? Może był silny względem masy, ale ważył z 60 kilo xd W wyciskaniu to niedbałym mu więcej niż 80 kg
O ilu specjalistów odnoście sztuk walki. Tak się składa, że Bruce Lee nigdy nie potrzebował dublera. Można znaleźć nagrania "za kulis" paru jego filmów. W każdym z tych nagrań można usłyszeć mniej więcej 1 taką samą informację. Tam nie było efektów specjalnych. On miał na tyle potężne kopniaki, że ludzie potrafili po prostu odlecieć w tył. Zazdrość powinna motywować do działania, a nie do nękania.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie