👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i religie nie mają racji bytu, ale za to jehowi mają je ogromne.
W stronę księżyca powinni się modlić... Ci którzy wiedzą skąd tak wiele symboli księżyca jest na flagach i symbolice muslimowej oraz że Allah wcześniej był jednym z setek wielu Bogów będą wiedzieli o co chodzi.
Akurat Katole modlą się nieświadomie do Słońca obchodząc wszystkie święta w dniach przesileń, a ich wiara to miks religii starożytnych (religii egipskiej, Sumerów, indyjskiej).
Szkoda, że nie żyjemy w 2117 roku bo w naszym życiu doszłoby do zmiany ery, tzn Słońce przeszłoby z gwiazdozbioru ryb do wodnika. Mojżesz i Jezus niby pojawili się na przełomach er zapowiadając inną, więc może znowu urodzi się jakiś prorok.
Szkoda, że nie żyjemy w 2117 roku bo w naszym życiu doszłoby do zmiany ery, tzn Słońce przeszłoby z gwiazdozbioru ryb do wodnika. Mojżesz i Jezus niby pojawili się na przełomach er zapowiadając inną, więc może znowu urodzi się jakiś prorok.
@Hornet, z tym patrzeniem w niebo, to pozycja slugi - zazwyczaj klęczał on przed swym panem, gdy o coś prosił. To wyjaśnia patrzenie w górę, a potem tłumaczenie dzieciom, że "niebo to tam, o, wokół chmurek jest".
Nie można być naukowcem i wierzyć w boga. Jedno z drugim się wyklucza.
Czemu jeszcze nikt nie zrzucił bomby na Mekke ? Sprawa by się rozwiązała.
Dick napisał/a:
A to temu w kosmos nie latają
![]()
latają... ale w częściach
Abraxus napisał/a:
Nie można być naukowcem i wierzyć w boga. Jedno z drugim się wyklucza.
Nie można być Abraxusem i człowiekiem, jedno i drugie się wyklucza.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie