Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Brudstock after party
korfu • 2013-08-06, 19:30
porządek po woodstocku. Chyba o czymś to świadczy
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 17:44
Niech teraz Owsik wszystko zbiera
Zgłoś
NINJA69 2013-08-07, 19:17
Krwawy Opiekacz napisał/a:

Jak co roku p🤬lenie o szopenie, tępe c🤬je chyba nigdy nie byliście na żadnej imprezie masowej.
Proszę, tu na przykład macie jaki syf był po LoveParade w Berlinie:

Obrazek

A tu bonus, pozycje dwóch ofiar zadeptanych na śmierć też podczas LoveParade w Berlinie:

Obrazek
Śmieci zadeptały śmieci pośród śmieci

Te ofiary LP w Berlinie to świadectwo głupoty ludzkiej. Jestem tolerancyjny, ale jak widzę "słegowców" z czapeczkami prostymi które nosiłem w podstawówce a wy nagle obudziliście się z nimi bo są swag! to ja nie mam pytań
Znajdą się osoby które potrafią się na takiej imprezie zachować - ale jak szmaciarze przyjeżdżają się tylko nadupić i zostawić syf - to kij im w dupe.
A z mojej strony tyle, że na żadnej imprezie masowej nie zostawiłem nawet papierka po gumie do żucia, dziękuje za uwagę.
Czekam na ból dupy.
Zgłoś
Pfciuki 2013-08-07, 23:34 1
Niespodziewałem się takiej "czystości". W czasie festiwalu były jakieś akcje na zbieranie śmieci i za to rozdawali różne rzeczy, dlatego jest całkiem "elegancko", teraz tylko pozostało posprzątać resztki i od tego są służby porządkowe. Po każdej wiekszej imprezie zostaje brud.
Więcej jest brudasów na każdym osiedlu, co nie potrafią donieść śmieci do śmietnika, albo wyp🤬olą to do lasu. Oczywiście część schludnych i intelygentynch urzytkownikuf tego portalu wie swoje. Niech dalej spędzają wspólne wakacje z komputerem.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-08, 1:19 1
1. Widać że żaden z tych, co wrzucają na Woodstock w tym autor nigdy tam nie był, więc nawet waszych wypowiedzi nie komentuję bo szkoda czasu i tak wiecie "więcej" i "lepiej" z obrazków z internetu i TVN.

2. Świadczy to o tym i tylko o tym, że było tam pół miliona ludzi przez praktycznie tydzień.

3. Spójrzecie na burdel na ulicach u siebie w mieście - butelki, patyczki, papierki, pety po chodnikach, psie kupy... Wasze miasto ma zagęszczenie ludności powiedzmy ŚREDNIO dla polski 2000 ludzi / km2 (policzyłem na bazie swojego małego miasta) a jest syf gdzie KAŻDA Z TYCH KUREW ma kosz w domu i kosze na ulicach, kosze pod blokami i kosze k🤬a na ulicy, porównaj to do woodstocku gdzie masz ze 50 000 ludzi na km2 i prawie żadnych śmietników w okolicy (mówie prawie, bo jakieś są ale to w c🤬j za mało przy takim tłumie).

Ogarnijcie się.
Zgłoś