📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
I don't give a flying fuck, motherfucker. Widocznie gimbus próbuję dowartościować siebie czy muzykę której słucha. No śmiało można powiedzieć że to łysy dysmózg z blokowiska
"4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta."
Gdzie administracja?
"4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta."
Gdzie administracja?
Nikt tak mi nie "poprawił" humoru. Może się nie znam ale Dickinson potrafi śpiewać
W ogóle rozwalił mnie na łopatki swoją "elokwencją"
Niedługo ludzie będą się tu na ustawki umawiać
Będziemy walczyć za swoje gatunki muzyczne!
W sumie jak widzę głównie na juwenaliach te suche p🤬deczki z kucykami, co chwilę poprawiającymi jakieś opadłe kosmki niedomytych włosów, którzy są ubrani cali na czarno i mają glany mimo, że w cieniu mamy 30 stopni to wywołuje to u mnie uśmiech politowania nad nimi. Albo się zaczynamy myć i wyglądać jak mężczyźni lub siedzimy cichutko popijając czar lasu bo tanie wina są 666cool666.
nbo i po co wy to w ogole komentujecie? koles jak mowi ze ma racje , to mowi. Tematru higieny to ja bym na jego miejscu nie poruszal. co do reszty to powiem krotko - nie ma racji w mojej opinii i tyle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie