👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kompletnie to niewydajne. Tylu ludzi, maszyn - przełożyć to na pieniądze i czas to penie zwykły człowiek wygrywa. Zamiast maszynie dać pracownikowi, a efekt murowany.

W Polsce jest z tym troszkę gorzej, bo do pracy dopuszcza się najtańsze firmy, niestety.
wydaje mi się, że ona tylko nakłada podsypkę a do zagęszczęnia jest coś innego potrzebne. bo nikt tak sobie nie będzie jeździł po planie jeżeli chcą żeby jako tako to wyglądało.
co do tematu. metoda może i wydajna ale na przemysłowe powierzchnie. parkingi, drogi. jeżeli ktoś będzie sobie chciał wybrukować podjazd do chaty czy podwórko to raz, żadna maszyna nie ułoży Ci wzoru, dwa nie zrobi tego estetycznie.
co do tematu. metoda może i wydajna ale na przemysłowe powierzchnie. parkingi, drogi. jeżeli ktoś będzie sobie chciał wybrukować podjazd do chaty czy podwórko to raz, żadna maszyna nie ułoży Ci wzoru, dwa nie zrobi tego estetycznie.
To jest Polska!!!!! wystarczy wejsc na strone chomik.com.pl i tak zopbaczyc ich filmy, jest miedzy innymi ten, swoje chwalicie, myslac ze to cudze:P
To na pewno PL, od ok 2:05 widać jak jeden z pracowników obdziera nową paletę z folii nie nożem a jedną z kostek.

Podoba mi się profesjonalizm polskiej firmy
szkoda tylko, że robotnikowi nie kupi noża
A co do wypowiedzi na forum to można się załamać. Najpierw fala krytyki, że na pewno tak nie jest w Polsce, jak już się dowiedzieli, że w Polsce to fala krytyki, że nie zrobił to profesjonalny mietek z kumplami tylko maszyny... Drodzy Panowie, myślę, że właściciel firmy, która ma taki sprzęt doskonale wie co jest wydajniejsze i na pewno jest to na tyle mało zawodne i dobrze zrobione, że daje na swoją robotę gwarancje i wygrywa kolejne przetargi...

A co do wypowiedzi na forum to można się załamać. Najpierw fala krytyki, że na pewno tak nie jest w Polsce, jak już się dowiedzieli, że w Polsce to fala krytyki, że nie zrobił to profesjonalny mietek z kumplami tylko maszyny... Drodzy Panowie, myślę, że właściciel firmy, która ma taki sprzęt doskonale wie co jest wydajniejsze i na pewno jest to na tyle mało zawodne i dobrze zrobione, że daje na swoją robotę gwarancje i wygrywa kolejne przetargi...

To nie jest przypadkiem hala DHL niedaleko Fiat Auto Poland w Tychach? Bo widok znajomy. Pozatym Technika ta jest od dawna znana lecz jeszcze nie tak rozpowszechniona ponieważ pracodawcy wolą zatrudnić ludzi na śmieszne umowy z minimalną krają w rubryce wynagrodzenie niż zainwestować w takie cudo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie