Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:13
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Janko 2022-10-19, 7:25 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jjzz26 2022-10-19, 7:37
Co za prawacka propaganda (pdk) xd
Zgłoś
Bulterier86 2022-10-19, 7:51
Nie bronię tu nikogo ale tak się składa ze mam znajomego z Polski który obecnie siedzi w Niemczech za to samo wyrwy torebek na babciach także nie ma co od razu wszystkich wrzucać do jednego wora bo w każdej narodowości się jakieś gówno znajdzie
Zgłoś
pytolsky 2022-10-19, 9:11 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Belzedup666 2022-10-19, 10:05 3
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2022-10-19, 10:20 13
Bulterier86 napisał/a:

Nie bronię tu nikogo ale tak się składa ze mam znajomego z Polski który obecnie siedzi w Niemczech za to samo wyrwy torebek na babciach także nie ma co od razu wszystkich wrzucać do jednego wora bo w każdej narodowości się jakieś gówno znajdzie

Ty parówo z lewej strony obierana. Jeśli postawimy 1000 Polaków i wśród nich znajdziemy 1 złodzieja torebek, a obok postawimy 1000 brukselskich brukselczyków o śniadej karnacji i wśród nich będzie 100 czy nawet 50 złodzieji torebek to czy jesteś w stanie wyciągnąć logiczny wniosek, kogo trzeba kontrolować i kogo w razie wyboru blokować do wjazdu jako imigrant ? Pokaż mi jakiś filmik z Polakiem lub rodzimym europejczykiem, który okrada lub bije starsze babcie (nie licząć ruskiej i upa swołoczy), bo ja w 5 minut znajde Ci 5 filmików takich jak powyżej ze śniadą reprezentacją.
Zgłoś
konto usunięte 2022-10-19, 12:48 1
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Ty parówo z lewej strony obierana. Jeśli postawimy 1000 Polaków i wśród nich znajdziemy 1 złodzieja torebek, a obok postawimy 1000 brukselskich brukselczyków o śniadej karnacji i wśród nich będzie 100 czy nawet 50 złodzieji torebek to czy jesteś w stanie wyciągnąć logiczny wniosek, kogo trzeba kontrolować i kogo w razie wyboru blokować do wjazdu jako imigrant ? Pokaż mi jakiś filmik z Polakiem lub rodzimym europejczykiem, który okrada lub bije starsze babcie (nie licząć ruskiej i upa swołoczy), bo ja w 5 minut znajde Ci 5 filmików takich jak powyżej ze śniadą reprezentacją.

Statystyki przestępstw jakoś nie potwierdzają twoich wyobrażeń o idealnych Polakach
Zgłoś
pytolsky 2022-10-19, 14:02 4
mwaski napisał/a:

Statystyki przestępstw jakoś nie potwierdzają twoich wyobrażeń o idealnych Polakach

Które konkretnie statystyki?
Zgłoś
Makulata 2022-10-19, 15:14 1
Zgłoś
Bulterier86 2022-10-19, 20:32
Zgłoś
neo001 2022-10-20, 6:22 1
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2022-10-20, 7:37
Zgłoś
Bulterier86 2022-10-21, 11:51
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem