Powinno się nazywać Brutalny suchar.
Te bimbery juz nudne są...
Te bimbery juz nudne są...
podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Nie romumię. Puścili jakąś słabą muzykę i się tarzają. O co chodzi z tą egzekucją w tytule? To jakiś nowy taniec czy jaki c🤬j?
Zostali wkręceni, że niby mają być rozstrzelani, pokazano im ukrytą kamerę i turlają się ze śmiechu?
Zostali wkręceni, że niby mają być rozstrzelani, pokazano im ukrytą kamerę i turlają się ze śmiechu?

PIEEETREK napisał/a:
@Megastolec
Synu, dostajesz karę na komputer. Miałeś odrabiać lekcje, a nie siedzieć w internecie. A teraz do nauki i przed snem spakuj tornister na jutro.
a ty k🤬a co? obrońca justinka? Najnowsza płyta kupiona? Koncert zaliczony? Plakat z brawo na ścianie powieszony?

Gdy pierwszy raz usłyszałam fragment, nie długi, ww utworu to pomyślałam, że dziewczyna ma całkiem spoko głos. Zazwyczaj nie umiem ścierpieć wybitnie kobiecego głosu, po prostu jakoś mnie odrzuca. Niektóre mają fajny głos, ale jak się popisują i prawie wypluwają płuca to nie wychodzi to dobrze, a tu taki niepozorny, całkiem sympatyczny głosik- ni to dziewczyna, ni chłop przed mutacją.
No, a potem poznałam prawdę. Moje życie nigdy nie będzie takie samo.
No, a potem poznałam prawdę. Moje życie nigdy nie będzie takie samo.

Kuźwa, taki krótki komentarz, a takie stado powtórzeń. Chyba wrócę do podstawówki na kilka dni.
zbyt okrutne nawet jak na ciapatych a nie niech giną c🤬je

podpis użytkownika

Spodziewałem się krwi, flaków, mózgu na wierzchu, ale to jest przesada, będę miał koszmary przez najbliższe 2 tygodnie...

Gdyby nie k🤬a hejt na YT z tego to nikt z was by tak nie p🤬lił... nie podoba się to nie słuchaj
K🤬a wasza mać dałem piwo w ciemno bo zobaczyłem że egzekucja i dużo piw było wstawione wiec h🤬j mysle sobie w końcu jakieś trupki a tu k🤬a takie j🤬e żałosne gówno dajcie spokój z tym zj🤬ym biberem to takie zjeby jak twórcy tego gówna go wypromowały
podpis użytkownika
mmmm