Dwa niedźwiedzie grizzly toczą między sobą brutalną walkę pokazując jak niebezpieczne są to zwierzęta.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@drukarka666: oj, oj, ryzykuje stwierdzenie, że nasze, piekne, a jakże, polskie, młode pokolenie już jest blisko tego poziomu. Za 10 lat będzie jak w Idiokracji.
Były ,,małżeńskie niesnaski po chińsku", a tutaj mamy ,,małżeńskie niesnaski po niedźwiedziowemu". W jednym jak i w drugim przypadku baba dostaje łomot...
Nome napisał/a:
bo ten ciemniejszy za chwilę odwalił kitę i bali się, że ci taki widok na nerwy zaszkodzi więc wideo ucięli w najlepszym momencie jak zwykle zresztą
Sądzę że wątpię
psyhepl napisał/a:
Sądzę że wątpię
wątpić rzeczą ludzką
Mam tak samo z starą jak zostaje ostatnie ptasie mleczko w pudełku.
Jak stanie na dwóch lłapach to przypakowany dobrze jest
Zawzięte jak te upasione murzyńskie laseczki w Maku
Wygląda to na fake, choć sumie może to być też efekt zastosowania dużego zoomu.
Ten misiu co z początku miał przewagę finalnie przegrał. Duża rana na nodze go wkrótce zabije przez zakażenie. Ten drugi też miał dosyć duże obrażenia. Czyli remis
Czy to nie paradoks że ludzkość zrobiła z niedźwiedzia najukochańszą dla dzieci-przytulankę świata?😁
Bez przesady... prawie jak łaski które się biją i ciągną za włosy..