Takie tam "chińskie bajki"
Anime w filmiku to między innymi:
-Akira
-Neon genesis Evangelion
-Rurouni Kenshin
-Dragon Ball Z
-Perfect Blue
-Ghost in the shell
Sam zaś utwór to Anti-Flag - You've Got To Die For Your Government
Czekam na spiny gimbazy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-02, 21:47
TO jest brutalna scena. Ani kropli krwi, flaków i nawet nie widać momentu śmierci, a połowa dzieciaków które znam nie mogło spać po tej scenie.
A gdzie jest Elfen Lied? O.o
Brüste- nie oglądam tutaj wszystkich filmików ( w komentach), chodziło mi o ten główny, raczej można się domyślic. Poza tym ironia nie jest tu potrzebna, można po prostu normalnie napisac.
Drxaon, dwa posty nade mną?
Jeżeli chodzi o Dragon Ball, to raczej cieżko powiedzieć by to były brutalne sceny. Liczyłem przynajmniej na Freeza pociętego na kawałki
Rutherfrodo napisał/a:
Trochę poronione...
Elfen Lied - moje ulubione
Ktoś wyżej napisał też o Helsing OVA - też kozacka, krwawa łaźnia
konto usunięte
2012-12-02, 22:11
A że żaden z was jeszcze nie wspomniał o "Higurashi no Naku Koro ni" to mnie jeszcze dziwi.
Elfen Lied - szynka i Lucy w Rage'u
Hellsing Ultimate - Manga jednak bardziej mi się podobała
Black Lagoon - całkiem fajne ale bez przesady
Neon Genesis Evangelion + end of evangelion - klasyka ponadczasowa.
Jak chcesz cokolwiek wspominać o brutalności to proponuję pamiętać o naszym kochanym Mr Berserker.
Tak, chodzi mi o Berserk (manga).
konto usunięte
konto usunięte
Tak w ogóle to niedawno wyszedł Evangelion 3.0

czyli wiecie co będzie następne
Bardzo przyjemnie się ogląda
konto usunięte
2012-12-02, 22:21
Tu coś z lepszą muzą i klimatem.
konto usunięte
2012-12-02, 22:23
Jak się nazywają te "chińskie bajeczki" z samego początku i około 0:20? Niby jest spis z czego pochodzą te urywki, ale jakoś nie mogę trafić ;p