Tak to jest jak 70 kg ciota najebie się i poczuje nieśmiertelność.Pocwaniakował,i sie osrał :o
konto usunięte
2015-12-17, 19:41
Bark mi wypadł 2 razy w życiu, miałem też połamany palec, dwa nadgarstki, zerwane więzadła w kolanie przesuniętą rzepkę i łękotkę ale NIGDY nie wyłem jak świnia która idzie na rzeź...
Matan_M napisał/a:
Za darmo w ryj nikt nie dostał, trzeba nie było cwaniaczkować, w usa byście dostali 30 kulek na klatę byście inaczej śpiewali
Polecam wyjsc kiedys z piwnicy
konto usunięte
2015-12-18, 16:00
Nagraliście film z dupy i nie widać co było wcześniej- standardowa akcja przeciw policji. Ale nagraliście na tyle dużo że od samego początku widać waszą agresywną postawę wobec psów. Jeden macha do niego łapami i go odepchnał to czego się spodziewał? Wtedy policjant musi użyć środków przymusu bezpośredniego czyli w tym przypadku siły fizycznej. A ten pajac co tak drze mordę chyba nie liczył, że będąc agresywnie nastawionym nagle weźmie na litość psa i ten go puści. Też miałem wybity bark i nadgarstek i wcale jakoś strasznie to nie boli. Drze morde p🤬duś żeby zrobić tanią sensację i zwrócić na siebie uwagę. Jak się jest kulturalnym wobec policji to w takiej sytuacji nikomu się krzywda nie stanie. A jeszcze powiem wam ciekawostkę, głupie JP gimbusy. Widziałem interwencje policji w kilkunastu różnych krajach i Polscy psiarze są chyba najłagodniejszymi.