Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
arcan86 2025-01-03, 11:27 2
Ale pieskowi ładnie kopa zasadził na początku.
Zgłoś
Pedator 2025-01-03, 11:28 5
Pies jak zwykle nic nie warty - skacze i jazgocze. Gdyby to było 6 letnie dziecko to już by przegryzał tętnice a tak c🤬ja robi. Kundel p🤬lony.
Zgłoś
pipa-z-bułą 2025-01-03, 11:40 4
Psotna p🤬ka, dawaj z garem!
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-01-03, 12:06 1
JoSeed napisał/a:

Czyżby skutek wielowiekowego chowu wsobnego?
Jako wyspiarze mogą mieć z tym problem...

Jesteś równie mocno pokręcony co oni jeśli myślisz, że przy takim rozmiarze ich wyspy i tak dużej "wstępnej" populacji ludzi która się tam osiedliła wraz z topnieniem lodowca nad Europą, może mieć miejsce tego typu negatywne zjawisko...

Zgodnie z Twoją wybitnie... hmmmm.... inteligentną...? oceną sytuacji większość wysepek mniejszych niż Wielka Brytania powinna być de facto pozbawiona jakiejkowiel fauny...
Zgłoś
JoSeed 2025-01-03, 12:12 4
Ork.Fajny napisał/a:

Jesteś równie mocno pokręcony co oni jeśli myślisz, że przy takim rozmiarze ich wyspy i tak dużej "wstępnej" populacji ludzi która się tam osiedliła wraz z topnieniem lodowca nad Europą, może mieć miejsce tego typu negatywne zjawisko...
Zgodnie z Twoją wybitnie... hmmmm.... inteligentną...? oceną sytuacji większość wysepek mniejszych niż Wielka Brytania powinna być de facto pozbawiona jakiejkowiel fauny...

Spokojnie, nie unoś się rozumiem, że jesteś związany korzeniami z Brytanią...
To był taki żart

[ Dodano 2025-01-03, 12:13 ]
P.S.
Wybitnie inteligentny był Kemper albo Knychała.
Ja jestem inteligentna przeciętnie :]
Zgłoś
Kamby 2025-01-03, 13:00 1
To najbardziej brytolskie wideo, jakie w życiu widziałem.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-01-03, 13:42
JoSeed napisał/a:

Spokojnie, nie unoś się rozumiem, że jesteś związany korzeniami z Brytanią...

Nie, po prostu mam uczulenie na nieuków co na biologii myśleli o niebieskich migdałach a potem myślą że na wyspach wielkości WB może zachodzić zjawisko chowu wsobnego bo "to je przecie wyspa".

Pomijam już to że to zjawisko nie ma nawet powiązania z geografią u ludzi a bardziej kulturą patrząc na to jak kozojebcy się między sobą wymieniają wszystkimi genetycznymi defektami...

Śmieszność żartu wynika także z jego bystrości. Twój żart bystry nie był, więc nie może być śmieszny. A Twój poziom, który nawet nie jest średni, tylko udowadnia że zamiast się dorośle przyznać do głupoty to szukasz jakiegoś podejścia aby podkopać mój post sugerując jakieś powiązania z WB. Pudło.

JoSeed napisał/a:

Wybitnie inteligentny był Kemper albo Knychała. Ja jestem inteligentna przeciętnie :]

Musiałem wygooglować te nazwisko bo to jakieś no-nejmy. Ani jeden ani drugi nie był inteligenty. Zaburzenia umysłowe są przeciwnością inteligencji. To że potrafili "inteligentnie" zabić kogoś nie zmienia faktu że ich choroba nie pozwala na inteligentne radzenie sobie z większością innych zadań gdyż adaptacja do zmienność jest dla nich przeszkodą na miarę K2.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-03, 13:49 3
Ork.Fajny napisał/a:

Nie, po prostu mam uczulenie na nieuków co na biologii myśleli o niebieskich migdałach a potem myślą że na wyspach wielkości WB może zachodzić zjawisko chowu wsobnego bo "to je przecie wyspa".
Pomijam już to że to zjawisko nie ma nawet powiązania z geografią u ludzi a bardziej kulturą patrząc na to jak kozojebcy się między sobą wymieniają wszystkimi genetycznymi defektami...
Śmieszność żartu wynika także z jego bystrości. Twój żart bystry nie był, więc nie może być śmieszny. A Twój poziom, który nawet nie jest średni, tylko udowadnia że zamiast się dorośle przyznać do głupoty to szukasz jakiegoś podejścia aby podkopać mój post sugerując jakieś powiązania z WB. Pudło.
Musiałem wygooglować te nazwisko bo to jakieś no-nejmy. Ani jeden ani drugi nie był inteligenty. Zaburzenia umysłowe są przeciwnością inteligencji. To że potrafili "inteligentnie" zabić kogoś nie zmienia faktu że ich choroba nie pozwala na inteligentne radzenie sobie z większością innych zadań gdyż adaptacja do zmienność jest dla nich przeszkodą na miarę K2.

Jeśli uważasz, że IQ rzędu 136 (np Kemper, Bundy) nie stanowi wybitnego wyniku zakończę polemikę. Nie chcę się kopać z koniem.
Zgłoś
ShepardR34 2025-01-03, 15:29
Mimo wszytko te domy ceglane w UK fajniejsze jak u nas te bloki z płyty. Byłem mieszkałem w kilku miejscach, tam jest czysto nie masz ogólnie naplute na ulicach, petów, puszek po piwie i małpek wypiedrolonych pod krzaki. Choć wiadomo syf tam już im powoli nas dogania. I się nie opłaca tam jechać za pracą. A Wielka Brytania to ogólnie mała Brytania, oddali kolonie(trochę wpływów mają) ale cała UK ze Szkocją, Walią, Irlandią to 250 tys km2, przy blisko 70 mln ludzi, gdy Polska to 313 tys km2 przy 39 mln(plus Ukry)
Zgłoś
okmont111 2025-01-03, 17:21
Ale ciota. Zamiast to szybko zakonczyc to sie z nia przytula i caluje. Jaki wstyd.
Zgłoś
TheJack22 2025-01-03, 17:26
Społeczeństwo zdgenerowane socjalem, alkoholizmem i wadami genetycznymi, Polskę to czeka za ok 8-10 lat
Zgłoś
0rion 2025-01-03, 18:32
generalnie jak narzekacie na polakow to jeszcze nie mieliscie doczynienia z brytyjska patola. ten margines spoleczny jest z gory skazany na wyginiecie.
Zgłoś
Sascha 2025-01-03, 19:13
Baba napierdziela jak chłop, pies obronny p🤬da, w koło biega p🤬da w szlafroczku i na koniec tego suspensu - pan p🤬da właścicielem psa p🤬dy 🤦
Zgłoś
dOpieca 2025-01-03, 20:02
I bardzo k🤬a dobrze , wyskoczyła i dostała wp🤬l. Nastepnym razem 2 razy sie zastanowi jak bedzie chciała grać nietykalna
Zgłoś
Wiewór 2025-01-03, 21:43
I teraz powiedzcie mi ze oni nie zasluguja na inwazje cz🤬chow. Przeciez oni sa tacy sami.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie