📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

JoSeed napisał/a:
Czyżby skutek wielowiekowego chowu wsobnego?
Jako wyspiarze mogą mieć z tym problem...
Jesteś równie mocno pokręcony co oni jeśli myślisz, że przy takim rozmiarze ich wyspy i tak dużej "wstępnej" populacji ludzi która się tam osiedliła wraz z topnieniem lodowca nad Europą, może mieć miejsce tego typu negatywne zjawisko...
Zgodnie z Twoją wybitnie... hmmmm.... inteligentną...? oceną sytuacji większość wysepek mniejszych niż Wielka Brytania powinna być de facto pozbawiona jakiejkowiel fauny...
Ork.Fajny napisał/a:
Jesteś równie mocno pokręcony co oni jeśli myślisz, że przy takim rozmiarze ich wyspy i tak dużej "wstępnej" populacji ludzi która się tam osiedliła wraz z topnieniem lodowca nad Europą, może mieć miejsce tego typu negatywne zjawisko...
Zgodnie z Twoją wybitnie... hmmmm.... inteligentną...? oceną sytuacji większość wysepek mniejszych niż Wielka Brytania powinna być de facto pozbawiona jakiejkowiel fauny...
Spokojnie, nie unoś się

To był taki żart

[ Dodano 2025-01-03, 12:13 ]
P.S.
Wybitnie inteligentny był Kemper albo Knychała.
Ja jestem inteligentna przeciętnie :]
Ale ciota. Zamiast to szybko zakonczyc to sie z nia przytula i caluje. Jaki wstyd.
Społeczeństwo zdgenerowane socjalem, alkoholizmem i wadami genetycznymi, Polskę to czeka za ok 8-10 lat
generalnie jak narzekacie na polakow to jeszcze nie mieliscie doczynienia z brytyjska patola. ten margines spoleczny jest z gory skazany na wyginiecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie