Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Judasz z IKEI 2025-07-11, 22:12
,,Wam kury szczać prowadzić" (jak mowił Piłsudski) a nie do policji.
Zgłoś
vatherland 2025-07-12, 0:05
rakaniczo napisał/a:

Baby mogą być dobre w służbie jeżeli są sprawne fizycznie i psychicznie. Jeżeli byś z powrotem wprowadził wysokie wymagania fizyczne to tak z 70% służb musiał byś wyj🤬 na bruk. Wypełnienie tej luki jest niemożliwe przy obecnych wypłatach. Jak podniesziesz pensję "krawężnikom" to musisz też podnieść całej reszcie
darmozjadów siędzących wyżej których jest pewnie 8x więcej.

I to jest problem, który już dawno powinien być rozwiązany bo teraz to jak mówisz woda po kisielu.
Zgłoś
grzehuu 2025-07-12, 15:51
ja nie mam nic do pracy kobiet w policji - potrzeba im rą do pracy w kuchni, jako sekretarka czy sprzątaczka, do obsługi ksero.
ale kurła do pracy w terenie ze zbirami??? ja prdl - kogoś sromotnie popyerdoliło!!!!
Zgłoś
Banan1494 2025-07-12, 21:43
Ja pierodole ale cyrk

podpis użytkownika

ble ble ble...
Zgłoś
koniotajner 2025-07-13, 12:07
dailymail.co.uk/news/article-14882407/moment-thug-punches-female-offic...

hahahah a w artykule - Chwila, w której bandyta uderza policjantkę w twarz, zanim ta odważnie odpiera atak i przyciska go do ziemi
normalnie trzymajcie mnie, najlepiej za dupe bo sie zaraz zesram ze smiechu drugi menel wyj🤬 gonga a tamci chwalą tą ulaną p🤬de
Zgłoś
dlubacz2 2025-07-13, 17:05
vatherland napisał/a:

Kobiety w służbach to dziejowa pomyłka, która obniżyła powagę jednostek. Wprowadzić z powrotem wysokie wymagania fizyczne i nie obniżać ich dla bab. Tylko babochłopy przejdą dalej. Reszta niech spełnią się w restauracjach.

Aj tam p🤬lisz, tak jakby policja zajmowała się jedynie mordobiciem i zatrzymaniami. Patrole mieszane, a jak coś się dzieje to wsparcie. Zresztą zgodnie z zasadą, że na każdego kozaka znajdzie się większy kozak to trzeba by policjantów na koniach, aby żaden nie obskoczył wp🤬lu. A swoją drogą jak oglądam filmy z UK, to służby nie mają wsparcia a ludzie są obojętni.
Zgłoś
schum84 2025-07-16, 5:43
Baby sie nie nadaja nawet do pielenia burakow
Zgłoś