📌

Ukraina ⚔️ Rosja

- ostatnia aktualizacja:
                                            Dzisiaj 9:09

homorek napisał/a:
100% Bawełny... Mam kasetę
Dla wyjaśnienia tym co po roku 2000 się urodzili:
Tak dzieciaczki! To jest kaseta magnetofonowa. Była odtwarzana za pomocą takiego specjalnego urządzenia, ale to w następnej lekcji.
    miszczkurde napisał/a:
pompuje to tłuste dupsko. dzieki za wrzutke driver19mm
Wy ruscy to lubicie tylko żuli. Takie geny a genów nie oszukasz.
    Kolorowy napisał/a:
Cześć. Mama mi pozwoliła wejść na stronę sadistic.pl. Pani bardzo ładna, pupka delikatna, mięciutka, puszysta. Oceniam na 10.
Oj z mieciutka wpadles dzieciak, widac ze jeszcze nie moczyles..tym bardziej od tylca. Z ocena sie zgadzam
                        Z tym, że na byle zajęciach fitness takich dupek jest zawsze od groma, i zwykle raptem ze dwóch facetów.

staryAgłupi napisał/a:
Oj z mieciutka wpadles dzieciak, widac ze jeszcze nie moczyles..tym bardziej od tylca. Z ocena sie zgadzam
To andrzejek1 który zmienił nazwę konta. Nie oczekuj zbyt wiele od dzieciaczka w maju zarejestrowanego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie