👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
conchis napisał/a:
@dziobak ty cioto jak śmiesz kompromitować białe kobiety. ty cioto.
Mam nadzieję, że to jest sarkazm, bo co jak co, ale Dziobak gada równo niczym swojski chłop i w 99% przypadków ma rację

A tobie radzę nie walić już tyle konia do photoszopowych zdjątek i nie wmawiać ludziom, że jpg to imię twojej dziewczyny.
a dam piwo za nick.
Co do Watson (?) tej od Pottera, to jakoś nigdy za nią nie szalałem.. teraz może się wyrobiła trochę i może być.. nie liczna bardziej znana aktorka która jest r🤬able i jest młodsza ode mnie
Co do Watson (?) tej od Pottera, to jakoś nigdy za nią nie szalałem.. teraz może się wyrobiła trochę i może być.. nie liczna bardziej znana aktorka która jest r🤬able i jest młodsza ode mnie

Co do tych Azjatek to nie licząc 2 ostatnich zdjęć to resztę bym posunął
Kto wybredny ten nie r🤬a.

Ładnie brzydka i brzydko ładna.
Ale tak czy siak nie zmienia to faktu że to ryżozwierz'ka
Ale tak czy siak nie zmienia to faktu że to ryżozwierz'ka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie