👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rhox napisał/a:
Dzień dobry.
Ponieważ interpretacja postów pod względem naruszenia regulaminu jest sprawą modów oraz admina, uważam że twoja wypowiedź jest, kolokwialnie mówiąc, zbędna. Dziękuje za przeczytanie posta
Co nie znaczy, ze nie moge wyrazic swoje sprzeciwu, który poparłem punktem z regulaminu.
Cytat:
i wąchaj moją pupę.
Poproś o to swojego ojca. Nie dla mnie takie fetysze.

Robson.K6 napisał/a:
Poproś o to swojego ojca. Nie dla mnie takie fetysze.
Hipokryta ;f
Rhox napisał/a:
Hipokryta ;f
Tylko w twojej głowie.
Lubisz prowokować prawda?

Robson.K6 napisał/a:
Tylko w twojej głowie.
Lubisz prowokować prawda?
Nie.

sensymiliana napisał/a:
rikiks, odłóż skręta i idź się przewietrz.
Albo poczęstuj samolubie

Pół biedy być brzydkim, ale być brzydkim rudym i do tego Ż__em? Cóż za sadyzm!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie