👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Całe to BHP można o kant dupy potłuc jak ludzie sami nie chcą dbać o swoje bezpieczeństwo. Głupiego człowieka nie jesteś w stanie obronić przed jego własną głupota niezależnie ile dziwnych przepisów wymyślisz i kontroli wprowadzisz zatruwając życie rozsądnej większości.

John_Rambo napisał/a:
Zastanawiam się kto poniósł by odpowiedzialność za to że młotek komuś spadł na łeb, bo jakiś pan Miecio z ekipą nie zamontował krawężników czyli zwykłej pieprzonej deski zaraz przy podeście.
Kierownik budowy.
Jak by w Polsce takie robiono i bym na takim pracowała to mielibyście okazje zobaczyć gówniany deszcz bo najprawdopodobniej bym się zesrała ze strachu
karinawaw,
I właśnie dla tego kobiety nie montują rusztowań, tylko stoją przy garach
wybacz nie mogłem się powstrzymać
I właśnie dla tego kobiety nie montują rusztowań, tylko stoją przy garach

wybacz nie mogłem się powstrzymać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie