Po roku zbierania materiału i wyodrębnianiu klatek, 3 latach odleżenia na dyskach, przyszedł czas na montaż, a teraz na pokazanie światu
Konto usunięte
2020-04-11, 16:08
Spoko to wyszło

Jakie wymiary działki ?
MagdaGessler napisał/a:
Spoko to wyszło Jakie wymiary działki ?
Dzięki

Mniej więcej 20x114.
Konto usunięte
2020-04-11, 16:32
giantoo napisał/a:
Napiszę PW.
też poproszę
Super. jeszcze wyjeb te cmentarny płot
kwasnybigos napisał/a:
Super. jeszcze wyjeb te cmentarny płot
Dej piniendze na 270 metrów bieżących płota to wyjebię
w której minucie budowlaniec spada z dachu?
Qrwa 3 lata budowałeś??? To się k🤬a filmikiem popisałeś. Weź wstaw córkę co gałę op🤬la to będzie sadol.
mygyry napisał/a:
Nikt sobie nic nie zrobił, nawet nie ma naj🤬ych budowlańców, po c🤬j to oglądać na sadolu?
K🤬a, dobrze gada.
daniel30071986 napisał/a:
Qrwa 3 lata budowałeś??? To się k🤬a filmikiem popisałeś. Weź wstaw córkę co gałę op🤬la to będzie sadol.
Ty ułomny jakiś jesteś? Gdzie jest napisane że 3 lata budowałem? Nie pozdrawiam
Chwalisz się czy żalisz?
Pozostaje Ci do spłacenia kilkaset koła plus około 70 % w odsetkach.
Każdy kto zbudował dom (jest tu trochę takich) mógłby wrzucić podobny filmik, ale nie wrzuca. Nie zastanawiasz się dlaczego?
gdpm2 napisał/a:
pewnie nawet w lato smierdzi tam dymem, nie nawidze osiedli jednorodzinnych gdzie pali sie w piecach by ogrzac dom/wodę,
osobiscie po studiach planuje zamieszkac gdzies przy morzu srodziemnym, by w ogrodku miec basen i kaktusy itd, jako programista i tak pracuje zdalnie dla zachodnich startupow, na pewno nie przebolalbym budowania sie 'w polsce'
pod kamerką jakoś szybciej robią
Nie kumam co ten film robi na sadisticu.
Każdy ma inny gust, może dom będzie używany też jako firma z parkingiem, ale jak będzie mieszkać tam tylko jedna rodzina, to ilość kostki jest porypana. Mając dom z taką działką, to chodzi o trawniczek i zieleń, a nie betonowanie jak w mieście. Dla mnie ilość kostki, niszczy cały urok tego domu.
Zajebista sprawa choć wiem jakie to trudne przedsięwzięcie.
Nie przejmuj się lamusowymi komentarzami. Pozdrowienia!