Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
tr3mm0r 2014-03-08, 10:50
Ćpuny i ich kwiatuszki...

podpis użytkownika

Falubaz to magia. Speedway to religia.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 10:55 2
Taaaa, racja, wiekszosc co week przychodzi zarzygana i wyglada jak scierwo, a bobka natury spalisz i od razu ćpunisko... Przesada.. Nie paliliscie to wypierniczac ! Ci ktorzy pija, to co mam gadac z innymi "aaa podzielmy sie na grupe Ci co palą, a Ci co chlają" Jedno jest pewne Marihuana nigdy nie zabila chyba, ze jakis malolat wpadl pod samochod bo przejaraniec bez umiaru. Alkohol zabil juz w kij ludzi, aleee nieeeeeeee voda lepsza, bo ktos lubi jak mu odpiernicza i komus noz moze w plecy wsadzic.. Wasze myslenie tych ktorzy nigdy nie palili, bo raz pewnie zapalili, przejarali sie i nieeeee -.- ze nacpanie... Idiotyzm !
Zgłoś
specodhec341 2014-03-08, 10:55
Gdzie ten gif o zastępowaniu wugaryzmów gwiazdkami?
Zgłoś
kulawyyogi 2014-03-08, 10:55
Pogląd na narkotyki powinien być postrzegany jako wolność wyboru ,a co którzy ćpają za dużo no co poradzić selekcja naturalna
Zgłoś
marcin2pac 2014-03-08, 10:57
widze, ze za j🤬ie cpunow warny leca - jebac cpunow
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 11:03 2
Matan_M napisał/a:

Oho, gimba założyła konta na sadolu, powiedz nam więcej jak bardzo spoko jesteś gdy palisz "zielsko" i jak bardzo zj🤬i są ludzie, którzy są przeciw legalizacji jakiegokolwiek syfu. Jak chcesz ćpać to wyp🤬alaj do Amsterdamu i nie wracaj.

Spinaj dupę dalej, tak bardzo ćpunem ;_;
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 11:03 2
Palic, sadzic, zalegalizowac, zdelegalizowac Vode po ktorej umiera duzo ludzi i juz umarlo w kij.......... Nikt sie nie zastanawia ile bezdomnych ludzi umierało po vodce, ile zwyklych ludzi na imprezach wyladowalo w szpitalu... To wlasnie ci co mysla, ze marihuane jak sie pali, to sie cpa to są najwiekszymi idiotami wszechczasow, jebac alkoholikow.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 11:04 2
Ja p🤬le, jeszcze nie miałem pojęcia że tyle tutaj jest zj🤬ych dzieci z gimnazjum póki nie zobaczyłem tego tematu. Jak chcecie k🤬y ćpać i poświęcać swoje zdrowie lub życie dla kilku chwil haju to wyp🤬alajcie to Amsterdamu ćpać razem z murzynami, cyganami i c🤬tymi.
Zgłoś
Camel_06 2014-03-08, 11:09 4
A mnie na ten przykład niezmiennie zaskakuje, jaką wspaniałą gównoburzę wywołuje każdy temat o paleniu. Ja tam wolę strzelić parę piw i flaszkę ze znajomymi, ktoś woli zjarać po blancie, wszystko jest dla ludzi, byle z głową, na c🤬j drążyć temat.
Zgłoś
marcin2pac 2014-03-08, 11:09 4
dostalem dosc zajebisa wiadomosc od jegomoscia Eryk12:

Cytat:

"Ćpac marihuane" Debilu nieda sie tego cpac, jedynie co zapalic i sie dobrze poczuc, napewno lepiej niz po vodce 2pac tez palil i jebac cie pajacu Mam dom, place rachunki, wstaje do pracy, gram na ps3 odpalam blanta i c🤬j ci do tego Alkoholiku.

elokwencja poziom master
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 11:16 1
dobrze jest zajarac czasami i sie wyluzowac a nie bluzgac jeden na drugiego
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 11:37 2
Na c🤬j spinacie dupy? Ci co mają palić zielsko to palą, ci co nie palą ,nie będą i po c🤬j ta spinka?

A ludzi którzy nazywają niedzielnych amatorów zielska ćpunami, powinno się nazywać alkoholikami, żulami itp.

Proste. Twój organizm, możesz z nim robić co chcesz mnie to c🤬j obchodzi bo to ty kiedyś bedziesz płakał, nie ja....

P.S. Aha... taka analogia. Zauważyłem że najwięcej spinają się gówniarze (1989+) jak by najwięcej o zielsku wiedzieli, a znają tylko z filmów... Logika ..... k🤬a ..heh
Zgłoś
mati13542 2014-03-08, 11:38 3
Nie ma nic złego w piciu alkoholu, ale chodzi mi o picie z kulturą, inna sprawa jest z chlaniem do nie przytomności kiedy tylko jest ku temu okazja albo i bez, dzień w dzień. Tak samo jest z paleniem ganji, nikomu jeszcze się nie pop🤬liło w głowie do zapalenia blanta ze znajomymi od czasu do czasu, co nie zmienia faktu że strasznie łatwo doprowadzić się do stanu w którym palenie traktujemy jak największą wartość w swoim życiu i jaramy to kopane zielsko z ulicy dzień w dzień.
K🤬a wszystko można ale z głową. A co do legalizacji to chyba każdy powinien być jej przychylny, po pierwsze duże dochody ale kraju z akcyzy, po drugie lepszej jakości palenie bo otwarcie trzeba powiedzieć że to co jest teraz na ulicy GÓWNO!
Zgłoś
Greg80 2014-03-08, 11:57 4
Skoro wszyscy co palą MJ to ćpuny, to czemu nie wrzucić do jednego wora od razu palaczy tytoniu. To też narkotyk.
Podziwiam wiedzę hejteów na ten temat. Wszędzie wietrzycie spisek, a to o pancernej brzozie, a to o popełnianiu na kimś samobójstwa. Rząd kłamie, TV kłamie ale jakoś w kwestii marychy się z nimi zgadzacie i tu spisku nie widzicie.
Nie mówię że konopie to lek na całe zło, ale jest naprawdę wszechstronna. Obniża cisnienie, łagodzi ból, poprawia apetyt, wyostrza zmysły a to co mi się podoba najbardziej to to że staje się bardziej kreatywny. Komuś bardzo nie na rękę jest, aby taki produkt był dostępny dla każdemu i to prawie za darmo. Pomyślcie komu?
To że mam coś do powiedzenia na ten temat, więcej po za waszym "j🤬e ćpuny" jest wystarczającym dowodem na to że ten "narkotyk" nie stanowi zagrożenia. A wręcz przeciwnie, sprawia że człowiek zaczyna myśleć inaczej, bardziej kreatywnie, często dochodzi do bardzo ciekawych i mądrych wniosków.
No ale to i tak to mózgów przepalonych wódą, durną ideologią i tępą wiarą nie trafi.
Zgłoś
grondir 2014-03-08, 11:59
Matan_M : Brak słów ,aby opisać twój debilizm śmieciu ,propsy dla moderatorów ,że dają ostrzeżenia tym pajacom ,znaleźli się k🤬a wielcy wojujący
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie