Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
Bo smalec się wytapia, a nie wyciska...
Bez obrazy, ale chyba w twojej dupie.

smc napisał/a:
Bo smalec się wytapia, a nie wyciska...
Nie obchodzą mnie wasze sowieckie kulinarne tradycje towarzyszu.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Manolito666 napisał/a:
Co tam było na tym kamieniu napisane?
Love.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
No gdzie sp🤬olił jak tan głaz się przetoczył przez jego kojec ? Pewnie zdychał pod tymi blachami i tyle.
Kierowca tego auta powinien używać Calgonu, który chroni przed kamieniem.
Snajkers napisał/a:
No gdzie sp🤬olił jak tan głaz się przetoczył przez jego kojec ? Pewnie zdychał pod tymi blachami i tyle.
Widać idioto jak ucieka na koniec
Proto napisał/a:
Tak to jest jak kretyn ogląda wszystkie filmiki na sadolu tylko po 8 sekund.....bo juz dochodzi🤣
Con4terPro96 napisał/a:
gdzie sp🤬olił ? chyba do psiego raju ...
Też mi się wydaje, że dogorywa pod tymi strzaskanymi resztkami. Cóś tam się rusza.
[ Dodano 2025-07-20, 12:57 ]
Proto napisał/a:
To inny kundel.
Manolito666 napisał/a:
Co tam było na tym kamieniu napisane?
Ofiarom hitlerowskiej napasci. Co złego to nie my, danke.