Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Burger King zaatakowany przez arabów
S................y • 2013-02-11, 18:03
Na szczęście nie wp🤬lili się tam z karabinami, tylko jak te wersje brudasów "turystów" co mieszkają wszędzie tam, gdzie ich nie chcą mają pretensje o logo lodów z burger kinga.

Przecież jedno jest poj🤬ym szlaczkiem tak samo jak drugie, nie widać różnicy.

Przyznaję się, podp🤬lone z wiochy. Spostrzegawczy kuzyni Rutkowskiego nie muszą zaznaczać prawie niewidocznego znaku wodnego www.wiocha.pl w lewym górnym rogu
Zgłoś
R................s 2013-02-12, 9:45 1
@up zrobi nam przysługę i się powiesi.
Zgłoś
czaspogardy 2013-02-12, 11:01
Sam nie jestem wierzący, ale bawi mnie jak ktoś katoli nazywa średniowieczem i ciemnogrodem, k🤬a ciapaci to dopiero średniowiecze, tylko, że teraz mają kałachy zamiast sejmitarów, poza tym NICZYM nie różnią się od swoich gównianych przodków.
Zgłoś
D................k 2013-02-12, 11:18 1
Kozakoff napisał/a:

Sam nie jestem wierzący, ale bawi mnie jak ktoś katoli nazywa średniowieczem i ciemnogrodem, k🤬a ciapaci to dopiero średniowiecze, tylko, że teraz mają kałachy zamiast sejmitarów, poza tym NICZYM nie różnią się od swoich gównianych przodków.

To że islamiści są bardziej poj🤬i od katoli, nie powinno oznaczać że mamy uważać tych drugich za lepszych niż są w rzeczywistości. Każda religia to zło i każdego kto wypisuje bzdury pokroju "dojebcie się od x bo y jest gorsze" uważam za zwyczajnego debila
Zgłoś
czaspogardy 2013-02-12, 13:35
Dolan_Dusk napisał/a:

To że islamiści są bardziej poj🤬i od katoli, nie powinno oznaczać że mamy uważać tych drugich za lepszych niż są w rzeczywistości. Każda religia to zło i każdego kto wypisuje bzdury pokroju "dojebcie się od x bo y jest gorsze" uważam za zwyczajnego debila

Nie napisałem, żeby się odj🤬 od katoli A co do religii to racja w 100% ale szkalujmy właśnie religię a nie wiarę
Zgłoś