Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pralpunkt 2020-12-05, 12:39
Oj ta biała to lubi trzymać mięso w gębie oj lubi
Zgłoś
PeteN88 2020-12-05, 12:51
Normalnie mi zaimponował ten czarny koleżka
Zgłoś
Wiewór 2020-12-05, 13:13
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:

Dobry troll. Tak swoją drogą ta ostatnia gruba świnia co trzyma zdjęcie siostry krowy. To ona tak upasła się od kiełòw i soczewicy?

Człowiek tyje przede wszystkim od węglowodanów a nie od mięsa. Pewnie wp🤬la wiadro słodyczy dziennie.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
luxpiotr 2020-12-05, 14:09
Czerstwy napisał/a:

Blondynie przydałoby się dobre zerżnięcie. Pokrzyczałaby w łóżku to nie otwierałaby buźki na ulicy.

Sex z psychicznie chorą to dla mnie dewiacja.
Zgłoś
Kurde26 2020-12-05, 14:21
A one mają takie spasione dupy os sałaty GMO
Zgłoś
elda1987 2020-12-05, 14:21 1
Moja szwagierka jest taka wojujaca feministko-lesbijko-weganka. Blm? Idzie pierwsza. Marsz kobiet? Idzie pierwsza. Marsz antyszczepieniowy? Leci. Wegeterrorysci gdzieś tam idza skandowac? Oj, ona pierwsza. A potem przyjeżdża do mnie za granicę i robi sobie "dyspense", zre wszystko jak leci, ale wraca do Polski i mówi wszystkim, że jedzenie czegokolwiek, co ma związek ze zwierzętami, to zło
Zgłoś
ProVVe 2020-12-05, 14:39
Wiewór napisał/a:

Człowiek tyje przede wszystkim od węglowodanów a nie od mięsa. Pewnie wpie**ala wiadro słodyczy dziennie.

Albo smaży te swoje przekąski na głębokim oleju... Frytki, chipsy, MARS z głębokiego oleju (tak nawet w Szkocji to wp🤬lają), szparagi na oleju... Wiadomo olej roślinny to zdrowy

elda1987 napisał/a:

Moja szwagierka jest taka wojujaca feministko-lesbijko-weganka. Blm? Idzie pierwsza. Marsz kobiet? Idzie pierwsza. Marsz antyszczepieniowy? Leci. Wegeterrorysci gdzieś tam idza skandowac? Oj, ona pierwsza. A potem przyjeżdża do mnie za granicę i robi sobie "dyspense", zre wszystko jak leci, ale wraca do Polski i mówi wszystkim, że jedzenie czegokolwiek, co ma związek ze zwierzętami, to zło

Czyli głupia i zakłamana c🤬a. Nagraj jak wp🤬la i wrzuć na jej jakies konto pod postem jak "koryguję świat"

później podrzuc mi linka z chęcią się pośmieje

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
ellsworth 2020-12-05, 15:32
Rebeliant napisał/a:

Kompletne ścierwo nie rozumiejące podstawowych zasad funkcjonowania świata p🤬li takie kocopoły, że aż się chce wysłać to ścierwo do jakiejś VR, gdzie ich postulaty to codzienność, bo chyba inaczej te intelektualne z🤬by nie zrozumieją, że nawołują do katastrofy.

Trudno im odmówić racji. Dlaczego jemy świnki, a na myśl o jedzeniu np. kota większość ludzi myśli z obrzydzeniem? Jest tu ewidentna niekonsekwencja i obłuda.
Zgłoś
purunkpustunk 2020-12-05, 16:40 1
Dlaczego wegetarianka nie krzyczy podczas orgazmu?

Bo wstyd jej przyznać że kawałek mięsa może sprawić tyle radości.

#suchary
Zgłoś
beny561 2020-12-05, 17:26
Czerstwy napisał/a:

ż

Tylko trochę lipa bo mięsa do ust nie będzie chciała
Zgłoś
Menmoko 2020-12-05, 17:54
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:

Dobry troll. Tak swoją drogą ta ostatnia gruba świnia co trzyma zdjęcie siostry krowy. To ona tak upasła się od kiełòw i soczewicy?

myślisz że od wegańskiego dania jakim są frytki z oleju nie można utyć? haha aleś błysnął XDD
Zgłoś
Wiewór 2020-12-05, 23:50
ProVVe napisał/a:

Albo smaży te swoje przekąski na głębokim oleju... Frytki, chipsy, MARS z głębokiego oleju (tak nawet w Szkocji to wp🤬lają), szparagi na oleju... Wiadomo olej roślinny to zdrowy
Czyli głupia i zakłamana c🤬a. Nagraj jak wp🤬la i wrzuć na jej jakies konto pod postem jak "koryguję świat"

później podrzuc mi linka z chęcią się pośmieje

Wymieniłeś właśnie węglowodany... Tłuszcz z węglowodanami to jest podwójne combo do obrastania smalcem.
Zauważ że nie ma mięsa smażonego na oleju bez dodatku węglowodanów.
Samo mięso np z grilla nie powoduje takiej nadwagi.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Dot 2020-12-06, 1:38
a on je Rebel Woopera
Zgłoś
gallanonim800 2020-12-13, 12:30
Poglądy można mieć różne, ale dziewczyny demonstrują pokojowo a on się zachowuje jak zwykły burak.
Zgłoś
Konto usunięte 2022-05-06, 4:03
Ahmed1993 napisał/a:

Ta w różowych kłakach dobra świnia,widać,że czuje pociąg do petardy czarnoskórego i nie przeszkadza jej,że wp🤬la mięcho,Białasa by już naj🤬a i napluła w twarz. Niby gardzę takimi stworzeniami ale w sumie to bym ją nawrócił

Żadna cię nie chciała? Naprawdę żadna? W sumie, z takimi poglądami, to się nie dziwię.
Zgłoś