👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moja szwagierka jest taka wojujaca feministko-lesbijko-weganka. Blm? Idzie pierwsza. Marsz kobiet? Idzie pierwsza. Marsz antyszczepieniowy? Leci. Wegeterrorysci gdzieś tam idza skandowac? Oj, ona pierwsza. A potem przyjeżdża do mnie za granicę i robi sobie "dyspense", zre wszystko jak leci, ale wraca do Polski i mówi wszystkim, że jedzenie czegokolwiek, co ma związek ze zwierzętami, to zło

Dlaczego wegetarianka nie krzyczy podczas orgazmu?
Bo wstyd jej przyznać że kawałek mięsa może sprawić tyle radości.
#suchary
Bo wstyd jej przyznać że kawałek mięsa może sprawić tyle radości.
#suchary
Czerstwy napisał/a:
ż
Tylko trochę lipa bo mięsa do ust nie będzie chciała
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Dobry troll. Tak swoją drogą ta ostatnia gruba świnia co trzyma zdjęcie siostry krowy. To ona tak upasła się od kiełòw i soczewicy?
myślisz że od wegańskiego dania jakim są frytki z oleju nie można utyć? haha aleś błysnął XDD
Poglądy można mieć różne, ale dziewczyny demonstrują pokojowo a on się zachowuje jak zwykły burak.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie