📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:14
🔥
Mądry pies.
- teraz popularne
🔥
Co przyniesie bocian 5
- teraz popularne
Całe szczęście, że miałem tak bardzo w dupie tą walkę i nawet jej nie widziałem uff
Kiedyś na MTV leciał Celebrity Deathmatch a my tu mam wersje z ludźmi co prawda dupy nie celebryci ale od czegoś trzeba zacząć może niedługo czymś nas zaskoczą
walką wieczoru będzie biedroń vs niesiołowski cholera wie czekam z niecierpliwością
Pedałek jak pedałek, ale wywiadem po walce to zjadł dupą tych wszystkich hejterków. Czekam teraz na walkę Koksa z naszym Mariuszkiem, sportowcem narodowym. Przecież Polacy to umrą z przemyślenia, bo nie będą wiedzieli czy kibicować importowanemu Koksowi czy celebrycie Mariuszkowi.
A całą walkę, gdyby nie dyskwalifikacja powinien wygrać Ozdoba. Kilka dobrych ciosów, rozcięta twarz przeciwnika. Burneika nic nie pokazał.
A całą walkę, gdyby nie dyskwalifikacja powinien wygrać Ozdoba. Kilka dobrych ciosów, rozcięta twarz przeciwnika. Burneika nic nie pokazał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie