👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nieodwracalne napisał/a:
kompleksiarze już się plują, miłego życia w gównie wieśniaki. WARSZAWA ZAWSZE NAD WAMI!!
Pierdu, pierdu. Trójmiasto, albo aglomeracja śląska może sobie rościć prawo do "miejskości". Warszawa jest dopiero trzecia.

Ponczusia napisał/a:
@hrns Widać,że wielki pan warszawiak,phi... Na wsi byś jednego dnia nie przeżył,bo do maka by ciągnęło.
Jakbyś przeczytała, że kogoś cieszy zalanie Twoich Kozich Bobów czy innych Wyśmierzyc to też byś broniła, a przeżyć to jedynie nie mogę obieżyświatów zachowujących się jak totalny bydłowóz na ulicach mojego miasta.

jak to jest że te zalane samochodu po dach to na trasie AK jakieś 500 metrów od koryta Wisły, kolejny raz zalewa a ci idioci nie potrafią zrobić ujścia wody ale rozumiem taka tradycja...

Kiedy PiS obiecywało "drugi Budapeszt" nie spodziewało się, że te słowa tak szybko się spełnią.

@paolo, nic nie odpisze bo z debilami sie nie da rozmawiac... pajacu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie