RajConn napisał/a:
Wódki tak nie wyjebie
![]()
Niekoniecznie, też potrafię pić wlewając w gardło (no nie tak szybko jak ten koleś

Co z tego że wypił to w sekunde jak i tak napewno pózniej sie zrzygał

kolejny napisał/a:
Nie chcę się bawić w sherlocka, ale ja tego nie kupuję w 6 sekundzie butelka znika poza kadr, więc pewności mieć nie można :p
Bardzo słuszne spostrzeżenie, Sherlocku.

Gruby jest anatomicznie przystosowany do szybkiego pobierania pokarmów i napojów
dawno dawno temu za 7 gimnazjami i 4 reformami kiedy podstawowka miala 8 klas a matura z matmy byla zwykla koniecznoscia. zdarzalo sie tak ze co poniektóre szkoly mialy tak ladne posadzki ze dyrekcja nakazywala uczniom przynosic kapcie do szkoly tudziez trzymac je w szatni (takie woreczki materialowe sie nosilo). chodzilem do tej samej szkoly co moj brat, ale mnie na szczescie ominal juz ten zaszczyt popierniczania w laczach... ci amerykanie to widac ze daleko za nami sa

podpis użytkownika
..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
To się nazywa implozja
podpis użytkownika
Naziolek napisał/a:
Darson emituje najwięcej promieniowania.
@Koroson
U mnie w szkole (technikum) do tej pory trzeba chodzić w klapkach, kapciach, tenisówkach. Ma to służyć czystości panującej w tym sypiącym się, ledwo stojącym burdelu
U mnie w szkole (technikum) do tej pory trzeba chodzić w klapkach, kapciach, tenisówkach. Ma to służyć czystości panującej w tym sypiącym się, ledwo stojącym burdelu

c🤬ja sie znacie... jest tak tlusty ze nie umie zawiazac buta badz rzepa zakleic... temu w klapkach, starzy ludzie tez nawet przy minus 20 pop🤬laja w futrzanych laczkach bez skarpet i rajstop bo za c🤬ja sie nie schyla... tada