👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wy nie ogarniacie komizmu owego obrazka? Co za różnica, kto co pije.? Gimbusy chleją wódkę czy tam tanie wino i, jak to wspomniał Kobyle Caco, chwalą się tym na facebooku. To, że być może dla jaj kupił Piccolo, wcale nie musi znaczyć, że jest niepełnoletni czy coś innego.
Czemu się zawsze sracie o takie kretyńskie rzeczy? Mam się z Was śmiać, bo pijecie wodę, a jesteście pełnoletni? Czy każdy dorosły człowiek musi pić TYLKO I WYŁĄCZNIE alkohole?
To, co mówicie, jest właśnie na poziomie tych gimbusów, którymi tak gardzicie.
Czemu się zawsze sracie o takie kretyńskie rzeczy? Mam się z Was śmiać, bo pijecie wodę, a jesteście pełnoletni? Czy każdy dorosły człowiek musi pić TYLKO I WYŁĄCZNIE alkohole?
To, co mówicie, jest właśnie na poziomie tych gimbusów, którymi tak gardzicie.

A ja nie rozumiem tego obrazka, może mi ktoś objaśnić, gdzie tu jest coś śmiesznego?
@zyleczka
Czytanie ze zrozumieniem - napisałem ze MOGE a nie ze to zrobie.
To mnie odróznia od gimbusa - pije w barze albo w domu ze znajomymi a nie w lesie czy parku -.-
Po prostu dałem przykład ze ja to moe zrobic, i ba! jesli bede miał tak humor to moge chodzic i sie tym chwalic i dopóki czegos nie zrobie to guzik mi zrobią. A taki gimbus nie. Eh...
Czytanie ze zrozumieniem - napisałem ze MOGE a nie ze to zrobie.
To mnie odróznia od gimbusa - pije w barze albo w domu ze znajomymi a nie w lesie czy parku -.-
Po prostu dałem przykład ze ja to moe zrobic, i ba! jesli bede miał tak humor to moge chodzic i sie tym chwalic i dopóki czegos nie zrobie to guzik mi zrobią. A taki gimbus nie. Eh...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie