gregorius napisał/a:
pierwsze wrażenie z głośników ? bleueue bleeueeble blueee beeeuleee xD
To zajebiste masz głośniki że takie coś słyszysz

3/4 k🤬sów sie smieje z ziomka,, a on ma pewnie lepsza kondycje niz wy, a jesli nie kondycje to i tak byscie dostali wp🤬l od niego c🤬le ;] wiadomka ze przed walka nie beda sie lizac po c🤬jach, ale nic nie szkodzi jak po walce podziekuje i pochwali polakow ;] jeden c🤬j czy chwali polske czy nie bo i tak byscie sie doj🤬i bo jest gruby... banda baranow ;] i pozniej zze w polsce jest jak jest, jak 80% spoleczenstwa skresla kolesia bo jest gruby.. ehh..
ej p🤬licie wy wszyscy hejterzy ! zobaczcie jakie Eric ma doświadczenie, jak był troche młodszy to rozpieprzał takich Pudzianów jednym ciosem, no i sama ilosć stoczonych walk ! za samo to należy mu sie szacunek.

Turkusowa Dziewica napisał/a:
Nie k🤬a, miał powiedzieć "nie mam z nim szans, może malutkie, ale trochę się boję, gdybym mógł się wypowiedzieć przez internet to bym przykozaczył, ale jak on to jeszcze usłyszy i jeszcze mnie pobije to będzie źle, ja chcę do ameryki ;((((((("
![]()
Nie k🤬a, nie mówię co miał powiedzieć, tylko p🤬lił głupoty. Wywiady z nim nie ograniczają się do jednego, w którym stwierdził, że Pudzian bije jak baba. Twierdził, że (Pudzian) nie jest żadnym zawodnikiem, nie nadaje sie do ringu i że nie jest to jego sport. Jak widać przeliczył się grubo. Jego gadanie było porównywalne do tego, którym raczył nas imć Najman, naczelny k🤬s III RP.

Walka przekupiona,grubas dostał siano zeby dostać wp🤬l i chwalic Polenn lol
im gonna give him a chicken!
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
A ja tam typa szanowałem od początku. Jak sobie pomyślę,że gdybym miał 44 lata i 200 kg wagi to wątpię czy miałbym chęci i siły by wytrzymać 3 rundy bez przeciwnika na tym ringu,a co dopiero walczyć z takim np. Pudzianem.
podpis użytkownika
Lepiej być mądrym po swojemu niż głupim po cudzemu.
e... od 0:17 nic nie slychac... to juz ktorys filmik dzis ze zj🤬ym dzwikiem

ze go rozmaruje i zgniecie to mu chodziło o majonez i kanapke
hardziel napisał/a:
tla tych którzy ni czają angielskiego:
'najlepszy wp🤬l tylko w polsce, być oklepanym przez polka to zaszczyt, zawsze jak tu jestem to dostane po pysku - wspaniały kraj!'
26 osób chyba naprawdę nie zna angielskiego, ew. kilku osobom spodobało sie opaczne tłumaczenie

Hunter95 napisał/a:
Obczajcie se "Bob Sapp" podobno Pudzian ma z nim walczyć ;p
sapiący Sapp

Bakunin napisał/a:
sapiący Sapp
No i to jest walka