Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Był helikopter i ni ma.
konto usunięte • 2016-05-14, 18:28

Turecki helikopter wojskowy, zestrzelony przez kurdyjskich rebeliantów.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-05-14, 23:40
Dostaniemy tansport! #Vladimir_Putin
Mnóstwo dział i ammo! #Vladimir_Putin
Celny strzał? Pozdrowień z Polski natłok!
Imprezę sponsoruje? Di Vladko

Moja kariera nabiera rozpędu
Zgłoś
tranzystor 2016-05-15, 0:26 5
Martsan napisał/a:

A gdzie darcie mordy ze allach to pedał?

W śmigłowcu widocznym na filmie.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-15, 8:43
to igła wiem z battlefielda 4.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-15, 9:44
"Nieuzbrojony rosyjski bombowiec" - ktory sobie latal nad ich terytorium w celach pokojowych. Widzę, ze polowa sadoli to zwolennicy putina, druga kaczynskiiego i rydzyka - zreszta to najedno wychodzi.
Zgłoś
barszczzuszkami 2016-05-15, 11:10
Da się zestrzelić śmigłowiec bez allahagbarowania? Da się. Tak trzymać
Zgłoś
TytanowyRosomak 2016-05-15, 15:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-05-15, 15:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2016-05-15, 16:12 1
raskolnikov74 napisał/a:

"Nieuzbrojony rosyjski bombowiec" - ktory sobie latal nad ich terytorium w celach pokojowych. Widzę, ze polowa sadoli to zwolennicy putina, druga kaczynskiiego i rydzyka - zreszta to najedno wychodzi.

Ty zaś należysz do kolejnej grupy - ludzi, którym rak mózgu nie grozi. "Nieuzbrojony" znaczyło w tym zdaniu "nie mogący prowadzić walki powietrznej". Po drugie, póki co tylko turasy twierdziły, że ruscy byli nad ich terytorium. Tylko obawiam się, że tego nie zrozumiesz.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem