Ten film był zatytułowany Hardcore Finger Scootering.
Powiem tak, wydzieliłbym kontynent/kraj/wyspę dla takich ludzi jak ten z filmiku, żeby sobie żyli w spokoju nie wadząc innym. Dałbym im ich własną ekonomię, własny internet i zablokował możliwość kontaktu w jakikolwiek sposób z resztą świata. (coś jak Korea)
oczywiście wyznaczonego regionu nie można opuszczać
akcja od... akcji brak. Każda obejrzana sekunda sprawia, że coraz bardziej się wk🤬iasz, więc nie mieć pretensji bo ostrzegłem.
P🤬licie jak poparzeni... Gosiu wam podał akurat grubą p🤬dę która się dopiero uczy, a popatrzcie na YT ze jest pełno gości co wymiata na czymś takim czy np na tej mini deskorolce. Nie mowie ze to jest super ekstra ja p🤬le zajebiste zajęcie ale... ja widzę np jedną zaletę a mianowicie kiedyś chłopak dorośnie, schudnie a jego dziewczyna na pewno będzie zadowolona z jego zwinnych paluszków ;]
podpis użytkownika
Jeżeli myślisz, że napisałem coś głupiego to nie czujesz sarkazmu
tak, tak kradzione ale prawdziwe
Konto usunięte
2012-12-16, 18:46
Jakim idiota trzeba byc zeby najpierw pisac o wydzieleniu ludzi z filmiku na inny kontynet a pozniej ten sam filmik pokazywac na innym portalu?
Nikt ci nie kazal tego ogladac a tym bardziej zalic sie.
Konto usunięte
2012-12-16, 18:49
@wzl00 O tym, że ktoś wyrośnie z bycia grubym można mówić np. o 11-, 12-latku, ale nie o chłopaku lat zapewne ok. 16-17. A co do zwinnych palców... nie sądzę, żeby mu się udało.
k🤬a podniecacie sie filmikiem z jakims niedorozwinietym udupem w roli glownej zamiast to olac w c🤬j...
kolejna jola rutowicz z niego wyrosnie dzieki waszemu zalosnemu p🤬leniu na jego temat
Konto usunięte
2012-12-16, 18:58
zauważyliście że jak usiadł to kamera gibała się jeszcze przez dobre 5-6 sekund? fala sejsmiczna czy c🤬j?
K🤬a dobry z niego trickster
Konto usunięte
2012-12-16, 19:09
to pewnie typ od tych z Wege Rap nawet podobny do jednego
Konto usunięte
2012-12-16, 19:10
Gimbaza właśnie wali głośny aplaus...
Normalny skatepark nie dla niego, grawitacji nie oszuka ale za to może się pobawić cyckami
To jest tylko przygotowanie teoretyczne.Jak je już zakończy, będzie do zobaczenia na hardzie
podpis użytkownika
Ni hoooya!
Konto usunięte
2012-12-16, 19:26
Jednak grubasy to nic nie potrafią
Grubas odp🤬la manianę , zabrałby się za wp🤬lanie , to pewnie wychodzi mu o wiele lepiej
GRUBAS ... a czego ja się mogłem spodziewać ...
Tłuścioch zamiast napier....ać na zabaweczkach ruszył by tłuste dupsko na prawdziwą h🤬jonogę.
Konto usunięte
2012-12-16, 20:02
piwko za all that remains bo to jedyne warte uwagi tutaj