Za wolno zap🤬lał tym meśkiem, a h🤬jainogista tylko przypieczętował jego dzwon.
T2 to była druga generacja dostawczego VW "ogórka" . To jest mercedes 207 lub 307 "kaczka".
adl123 napisał/a:
T2 to była druga generacja dostawczego VW "ogórka" . To jest mercedes 207 lub 307 "kaczka".
możliwe, wydawało mi się ze się znam na wszystkim...

Halman napisał/a:
możliwe, wydawało mi się ze się znam na wszystkim...
ze coooo to jestvw haaa haaaa znafffcy to jest mercedes ,,,kaczka,,
K🤬a myślałem że go p🤬lnie
Co jest k🤬a nie dodało mi całego komentarza. Miało być jeszcze że nie daje piwa. Zj🤬y sadistic
Co jest k🤬a nie dodało mi całego komentarza. Miało być jeszcze że nie daje piwa. Zj🤬y sadistic
Aha k🤬a teraz dodało 2x to samo

Aha k🤬a teraz dodało 2x to samo
K🤬a, a co ma h🤬jnogista z tym zdarzeniem wspólnego? nawet jak by go tam nie było to by nie wyrobił, z pasa do skrętu w lewo nap🤬la w prawo na pełnej k🤬ie jak to się miało inaczej skończyć
Mercedes-Benz T1 o oznaczeniu od 207 do 310, gdzie pierwsza liczba oznacza dopuszczalny tonaż a druga moc silnika. U nas w Kraju popularnie nazywana "Kaczką".
Późniejsze samochody typu Vito czy Sprinter miały oznaczenie z poprzedzającą literka "W" i odpowiedni nr modelu, jak reszta mercedesów.
Natomiast oznaczenia T1, T2, T3 T4 T5 i T6 stosuje się wobec VW Transportera kolejnej generacji
Późniejsze samochody typu Vito czy Sprinter miały oznaczenie z poprzedzającą literka "W" i odpowiedni nr modelu, jak reszta mercedesów.
Natomiast oznaczenia T1, T2, T3 T4 T5 i T6 stosuje się wobec VW Transportera kolejnej generacji
Kocarz napisał/a:
Mercedes-Benz T1 o oznaczeniu od 207 do 310, gdzie pierwsza liczba oznacza dopuszczalny tonaż a druga moc silnika. U nas w Kraju popularnie nazywana "Kaczką".
do 410 a nie 310 to jest T1 . Mam w posiadaniu 409 owej maszyny.