Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Riikko 2022-08-26, 18:59
a c🤬j w tych ruskich. tylko malej szkoda, bogu ducha winna.
Zgłoś
nowynick 2022-08-26, 19:26 16
1) nie Kalinigrad a Królewiec
2) powinni to oddać Polsce, w zamian mogą sobie anektować Estonię
Zgłoś
~Velture 2022-08-26, 19:54 11
I ten sk🤬iały język c🤬jów co chcieli nas rusyfikować podczas zaborów....

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
~McSadol 2022-08-26, 21:20 3
te h🤬jnogi to już hamulców nie mają , czy lepiej wyhamować komuś w dupie ??
Zgłoś
Sraj1 2022-08-26, 23:51 1
Klasyczne przyspieszenie zamiast hamowania. Sami sobie odpowiedzcie dlaczego.
Zgłoś
Smartghetto 2022-08-27, 0:53 6
~VeIture napisał/a:

Ocieplanie sowieckiego człeka trwa w najlepsze - już na ulicach duzych miast szczególnie teraz w okresie "kanikuł" sami upaińcy zachłysnięci naszym juz dla nas nudnym brudem - widzę pewną analogię w tym co się dzieje z polsko co się działo w UK jak byłem 2007 i 2 lata pozniej.
Zgłoś
Konto usunięte 2022-08-27, 1:06 6
VeIture napisał/a:

Ukrainski jest w 95% jak rosyjski i slychac go wszedzie wiec musisz byc mega wk🤬iony, ze po 24 lutego slyszysz ten zj🤬y jezyk non stop
Zgłoś
Hyperion 2022-08-27, 8:56 13
J🤬i ukraińscy tchórze. Wszyscy. Wszyscy którzy sp🤬olili przed wojna. Każdy ukr w Polsce będący w wieku poborowym powinien wyłapać buty na ryj, po czym za jaja należałoby go zaciągnąć do autobusu jadącego prosto na front. Brzydzę się nimi. W biedrze też już zj🤬em Ukrainkę, że jak już się jest w Polsce to przydałoby się nauczyć kilku zwrotów i liczebników po polsku. Marne moje produkowanie, bo 1: nie zrozumiała ani słowa, bo 2: głupie to jak but z lewej nogi.
Zgłoś
~Velture 2022-08-27, 11:09 5
Cieszy mnie jak wiele osób napisało to czego ja już nie musze dodawać ryzykując konsekwencje prawne

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
dadar123 2022-08-27, 12:44
~VeIture napisał/a:

Cieszy mnie jak wiele osób napisało to czego ja już nie musze dodawać ryzykując konsekwencje prawne

Dostałem bana na miesiąc, tylko za to, że admin jest proruSSkim zwolennikiem
PhantomMask 2022-08-27, 13:15 1
Upaińcy czy ruscy, jednym c🤬jem swołocz robiona.
Zgłoś
swieca 2022-08-27, 17:49
Gruba chyba w piętę uj🤬a tego typa
Zgłoś
YuukiPL 2022-08-28, 19:52
dadar123 napisał/a:

Dostałem bana na miesiąc, tylko za to, że admin jest proruSSkim zwolennikiem

Zazwyczaj jak jest się pro-polskim to wyzywają właśnie od pro-ruskich jakby nie można było mieć własnego zdania. Ty upośledzony jesteś? To albo trzeba być za zachodem albo za rosją, nie ma nic po środku? Propaganda i kłamstwa są z obu stron. Ale magicznie jak mówi się nie to czego oczekują media głównego ścieku to jest się pro-ruskiem. Można mieć w dupie i ukrainę i rosję i patrzeć jak się nap🤬lają czy to nadal bycie pro-ruskim? Osobiście bardziej gardzę pro-zachodziarzom co mają sprane mózgi przez usa i ich manipulacje i rozjuszanie.
Zgłoś
Konto usunięte 2022-08-29, 3:22 1
YuukiPL napisał/a:

Zazwyczaj jak jest się pro-polskim to wyzywają właśnie od pro-ruskich jakby nie można było mieć własnego zdania. Ty upośledzony jesteś? To albo trzeba być za zachodem albo za rosją, nie ma nic po środku? Propaganda i kłamstwa są z obu stron. Ale magicznie jak mówi się nie to czego oczekują media głównego ścieku to jest się pro-ruskiem. Można mieć w dupie i ukrainę i rosję i patrzeć jak się nap🤬lają czy to nadal bycie pro-ruskim? Osobiście bardziej gardzę pro-zachodziarzom co mają sprane mózgi przez usa i ich manipulacje i rozjuszanie.

Jesteś typowym przykładem ruskiego sp🤬olenia resztek mózgu
Zgłoś