Ostrzegam że film jest c🤬jowy, nie warto go oglądać i definitywnie nie nadaje się na sadola. Sam nie wiem dlaczego takie gówno tutaj wrzuciłem przecież to nie j🤬y kwejk. Wybaczcie i skrolujcie dalej.
Niby parodia a trzyma poziom oryginału.
To jest tak C🤬JOWE, że aż naprawdę się uśmiałem
narrator jak z podrywacze.pl
Konto usunięte
2013-04-11, 19:49
sądzę że ta blondyna u niejednego (KAŻDEGO prócz mnie) wywołała maszt portkowy, temu tak propsujecie..
c🤬jnia, jeszcze gimbusinka zapomniała tekstu na końcu szczerbaty muflon
Konto usunięte
2013-04-11, 19:55
h7kchryst napisał/a:
sądzę że ta blondyna u niejednego (KAŻDEGO prócz mnie) wywołała maszt portkowy
Nie ma co przesadzać, na pewno jest więcej pedałów na świecie.
Konto usunięte
2013-04-11, 20:00
h7kchryst napisał/a:
c🤬jnia, jeszcze gimbusinka zapomniała tekstu na końcu szczerbaty muflon
Nie, to pewnie studentka filologii/filozofii/etc.
Konto usunięte
2013-04-11, 20:06
Jakieś k🤬a motywujące napisy na ścianach... Dobija mnie to.
Jak polackie baby,tylko że te wieszają tam dywany zamiast jakiegoś wydzierganego "aj lav jur kock" czy "fuk mi like mój stary"
TheColt napisał/a:
Sam nie wiem dlaczego takie gówno tutaj wrzuciłem
Lubisz jak Cię jebią?
Sadolku Ty, słodziaku
@kustoszpan
Słyszysz głos jednego i drugiego? Przecież tam są dwie laski i dwie cioty. Zaparzyć to mogą herbatę co najwyżej.
Patrząc na poziom gry aktorskiej to z całą pewnością absolwenci PWST. Swoim aktorstwem już dorównują Karolakowi czy Adamczykowi...
Konto usunięte
2013-04-11, 21:08
co za gówno nie dałam rady obejrzeć do końca mimo, że mam naprawdę wysoką tolerancję na debilizm
Konto usunięte
2013-04-11, 21:19
Od razu po ścianach widać, że to głęboka wiocha. Tylko wieśniaki malują mieszkania na takie jaskrawe kolory i wypisują markerem gówniane sentencje. Reasumując, blondi dobra dupa, bladź w dredach nie ma zębów, dziękuję dobranoc.
K🤬a mac, posprzatajcie w tym domu... Syf jak na melinie...
a Mi sę scroll zj🤬, więc jestem skazany na oglądnięcie tego filmiku
Konto usunięte
2013-04-12, 14:44
Ilość otrzymanych piw za ten c🤬jowy filmik jest wprost proporcjonalny do ilości gimbusów.