Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gerwazy Waligóra 2019-11-08, 15:26 7
Tak, od razu widać, który Janusz w ekipie to pedał.
Zgłoś
silwerbalk 2019-11-08, 15:29 16
Pedały i tyle jak widać firma jest LGBT frendly
Zgłoś
latarnik 2019-11-08, 15:31 1
Śmiechom i chichom końca nie było.
Zgłoś
dennissliwa 2019-11-08, 15:44 1
Pedalskie ale mnie śmieszy
Zgłoś
mygyry 2019-11-08, 15:54 68
@up Heteroseksualni faceci mogą wyjąć k🤬sa w swoim towarzystwie bez podtekstów seksualnych, tylko pedałom od razu na myśl bolcowanie przychodzi...
Zgłoś
Konto usunięte 2019-11-08, 15:57 7
Dla mnie zajebisty żart mimo, że brzydzę się pedałami. Wam już się w głowach p🤬li od tego lewactwa. Wszędzie LGBT widzicie, może to z wami coś nie tak.
Zgłoś
boss. 2019-11-08, 16:04 48
mygyry napisał/a:

@up Heteroseksualni faceci mogą wyjąć k🤬sa w swoim towarzystwie bez podtekstów seksualnych, tylko pedałom od razu na myśl bolcowanie przychodzi...

Tylko żaden heteroseksualny facet nie dał by dotykać swojego c🤬ja innemu facetowi.Jeśli facet wyjmuje k🤬sa przy innym po za sytuacjami takimi,jak przebieranie się na siłowni itd. i tp. to jest zwykłym kryptogejem.Pedalskie te twoje towarzystwo.A ty jesteś stary pederasta skoro nie widzisz nic złego w macaniu się po siusiakach.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-11-08, 16:07 17
boss. napisał/a:

Tylko żaden heteroseksualny facet nie dał by dotykać swojego c🤬ja innemu facetowi.Jeśli facet wyjmuje k🤬sa przy innym po za sytuacjami takimi,jak przebieranie się na siłowni itd. i tp. to jest zwykłym kryptogejem.Pedalskie te twoje towarzystwo.A ty jesteś stary pederasta skoro nie widzisz nic złego w macaniu się po siusiakach.

Widzę, że mamy tu doświadczonego eksperta do spraw pedalstwa. Musisz się dobrze bawić z kolegami.
Zgłoś
mygyry 2019-11-08, 16:07 6
boss. napisał/a:

No właśnie nic w tym przypadku pedalskiego nie widzę, no chyba, że twój ból dupy
Zgłoś
Konto usunięte 2019-11-08, 16:15
TB303 napisał/a:

Widzę, że mamy tu doświadczonego eksperta do spraw pedalstwa. Musisz się dobrze bawić z kolegami.

Swoją drogą, ty się pewnie lubisz bawić k🤬sem swojej starej

Btw, jak tam na wadze? 140/150?
Zgłoś
boss. 2019-11-08, 16:16 1
TB303 napisał/a:

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.Jak widać to Ty też jesteś zwolennikiem macania się po fiutach.

mygyry napisał/a:

No właśnie nic w tym przypadku pedalskiego nie widzę, no chyba, że twój ból dupy

Jak nie widzisz nic pedalskiego w dawaniu c🤬ja do łapy innemu facetowi to wiele wyjaśnia...
Nie ma tu żadnego bólu dupy tylko stwierdzam fakty
Zgłoś
Konto usunięte 2019-11-08, 16:21 1
boss. napisał/a:

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Tak siebie tłumacz. Wyszło już szydło z worka.
Zgłoś
brylant1412 2019-11-08, 16:43
ten co wyciągnął c🤬ja dawno po ryju nie dostał

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
pienćdych92 2019-11-08, 17:29
Piwo za materiał własny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie