👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up Ale nie jeździ się tam, żeby całymi dniami leżeć przed hotelem na basenie. Byłem w Tunezji jak i w Chorwacji, widziałem Dubrownik i oba miejsca atrakcyjne ale w Tunezji jednak więcej do zobaczenia. Teraz niestety nie ma się co tam nawet wybierac na polnoc Afryki bo sie dzikusy leja o koszyki bananow.

Byłem tam
Obok mają chyba jakiś napis że kupią polskie blondynki czy coś ;D

@ostatniwolnynick
No to jak chcesz zwiedzać to nie jedziesz do Dubrownika... W Sopocie też się spodziewasz zamków krzyżackich?
No to jak chcesz zwiedzać to nie jedziesz do Dubrownika... W Sopocie też się spodziewasz zamków krzyżackich?

"@up Ale nie jeździ się tam, żeby całymi dniami leżeć przed hotelem na basenie. Byłem w Tunezji jak i w Chorwacji, widziałem Dubrownik i oba miejsca atrakcyjne ale w Tunezji jednak więcej do zobaczenia. Teraz niestety nie ma się co tam nawet wybierac na polnoc Afryki bo sie dzikusy leja o koszyki bananow."
Wdupie byles gowno widziales. Dubrownik jest najgorsza strona Chorwacji (oczywiscie dla turystow). Jeziora Plitwickie albo Korcula to warto zobaczyc. Dodam ze miasta otaczajace Korcule sa najtanszym i najberdziej pieknym i malowniczym obszarem chorwacji + najtanszym jesli chodzi o pensjonaty.
Wdupie byles gowno widziales. Dubrownik jest najgorsza strona Chorwacji (oczywiscie dla turystow). Jeziora Plitwickie albo Korcula to warto zobaczyc. Dodam ze miasta otaczajace Korcule sa najtanszym i najberdziej pieknym i malowniczym obszarem chorwacji + najtanszym jesli chodzi o pensjonaty.
michalczecze napisał/a:
Byłem tam
Obok mają chyba jakiś napis że kupią polskie blondynki czy coś ;D
"Najwiecej witaminy maja polskie dziewczyny i moja herbata mietowa - punkt skupu dziewczyn"
Do Meretrix
Raczej nie , bo z tego co pamiętam tam nie było zadych budowli , tylko stragany , i koleś miał napis " Herbata Miętowa Bardzo Dobra Polecam "
Raczej nie , bo z tego co pamiętam tam nie było zadych budowli , tylko stragany , i koleś miał napis " Herbata Miętowa Bardzo Dobra Polecam "
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie