📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49

Kodżak, to ty daruj
sobie wypowiedzi które są debile i pisane byle pisać....prześledziłem twoje posty i powiem ci że chyba ci coś jajca urwało bo większość z tego co piszesz jest typowym dupo wchodzeniem...koniec tematu bo się robi nie na temat
sobie wypowiedzi które są debile i pisane byle pisać....prześledziłem twoje posty i powiem ci że chyba ci coś jajca urwało bo większość z tego co piszesz jest typowym dupo wchodzeniem...koniec tematu bo się robi nie na temat

Wdr napisał/a:
Kodżak, to ty daruj
Nie wiem o co ci chodzi i czemu się mnie tak czepiasz.
Idź może lepiej poćwiczyć pośladki...
Wróć dopiero jak ochłoniesz.

W sumie nawet jakby się ogarnął na czas i zasłonił to nadgarstek poszedłby mu w drzazgi, kolo był bez szans...

zilo210 napisał/a:
Oczywistością jest, że połowa sadoli zrobiłaby to lepiej
Lepiej zrobiłby to tylko Koli

Kodżak napisał/a:
Nie wiem o co ci chodzi i czemu się mnie tak czepiasz.
Idź może lepiej poćwiczyć pośladki...
Wróć dopiero jak ochłoniesz.
to ty na dupe mówisz tyłeczek i zazdrościsz tyłeczka i figury pewnemu gejowi...czepiam się bo twoje komenty są niczym spotkanie francuskich pedałów...dobra szkoda słów jesteś parówką

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie