Belaam - pohamuj sie troche co ?? Troche kultury k🤬a....
* pochamuj
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2010-03-29, 17:15 ]
sjp.pwn.pl/lista.php?co=pohamuj zacznij korzystać z SJP
* pochamuj
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2010-03-29, 17:15 ]
sjp.pwn.pl/lista.php?co=pohamuj zacznij korzystać z SJP

Zastanawia mnie tylko to, że jak opowiadacie dowc🤬y o tym, że baba powinna być w kuchni etc, to wszystko jest zajebiste, ale jeżeli raz na jakiś czas ktoś pojedzie po facetach, to od razu leci multum komentarzy jakie to jest beznadziejne. Dobra, rozumiem, że ktoś może czuć się niezwykle urażony faktem, że jakiś wstrętny użytkownik traktuje całą męską populację ogólnikowo i niezwykle krzywdząco, ale czy to nie sadistic w końcu? Skoro my albo siedzimy przy garach albo jesteśmy takie wstrętne suki, to czemu wy nie możecie być raz na jakiś czas pokazani jako dranie? Żeby nikt mnie źle nie zrozumiał, ja również nie uważam, żeby wszyscy faceci tacy byli, ale chyba na potrzeby żartu, obojętnie, czy udanego, czy nie, można tak napisać. Trochę dystansu do siebie.

Ciekawa obserwacja. Zresztą i słuszna. Nie zmienia to jednak jednego podstawowego faktu - ten komiks jest tępy i niestety, ale nawet nie jest zabawny. Klasyczny przykład tzw. żenua.

to zalezy jeszcze czy ja bzyknal czy nie, wtedy zmienia sie kontekst slowa "szmata"

Belaam napisał/a:
Nie rysuj nic więcej bo pokazujesz kobietom jacy jesteśmy na prawdę!!! Zawriowałeś?! Niech myślą, że o nie dbamy z miłości a nie dla własnych korzyści. mhh...nie rysuj nic więcej debilu

A myślicie, że jak (tu wstaw imię swojej panienki) wróci do domu to nie zadzwoni do koleżanki i "utnie Ci trochę centymetrów"?? Albo i powie brutalną prawdę, może i przypadkiem - nigdy sie tego nie dowiecie
Ciekawe, czy zrobilibyście lepszy komiks. Daje piwo bo to prawda, ale obok tego namalowanego powinien stać kumpel, bo to wszystko na pokaz ;x nie trawie takiego czegoś. Jak się nie potrafi śmiać z siebie to jest się DNEM ! (ja oczywiscie taki nie jestem ^^)

@macando- P🤬lenie. Komiks słaby po prostu.
podpis użytkownika
My cock is much bigger than yours