Rozumiem k🤬a pewnosc siebie ale takie p🤬lenie to tez przesada, juz widze te zastepy kobiet ładujacych mu sie do lozka, tepe c🤬y z dyskotek po wypitej polowce
AaronXC napisał/a:
co to z odcinek?
fantazje nastolatkow czy cos takiego ...http://vod.onet.pl/rozmowy-w-toku,8084,serial.html tutaj znajdziesz
SkoQ: Temu 60-kilogramowemu pedałkowi, to chyba cały świat i 2 hameryki mogą powiedzieć w twarz co im się tylko podoba.

@wszystkie gimbusy
Podniecacie się, a to wszystko jest reżyserowane
Podniecacie się, a to wszystko jest reżyserowane

@Nameless
Mordę masz reżyserowaną , nie wiesz to się nie udzielaj bo ktoś tak napisał w internecie i już musisz uwierzyć , nie ? Znam kilka osób które były tam wielokrotnie (chodzi mi o starsze osoby) i jakoś k🤬a widziałem ich w programie , a nie sztuczne manekiny do c🤬ja.
Mordę masz reżyserowaną , nie wiesz to się nie udzielaj bo ktoś tak napisał w internecie i już musisz uwierzyć , nie ? Znam kilka osób które były tam wielokrotnie (chodzi mi o starsze osoby) i jakoś k🤬a widziałem ich w programie , a nie sztuczne manekiny do c🤬ja.

Gimbus j🤬y pewnie całe życie gruchę wali a panienki to widzi jedynie takie .jpg. Dlatego k🤬a jestem za eutanazją!
wk🤬ia mnie jak widze ten program. Nie mam dystansu do takiej głupoty
odcinek pt. "O czym fantazjuje nastolatek i dlaczego tylko o tym?"
trochę nie w temacie ale j🤬bym ewe
trochę nie w temacie ale j🤬bym ewe
Wiochmen napisał/a:
bo nie chcial jak mu dales?
tak, a wszystko przez ciebie, jak mi wcześniej ssałeś to później mi j🤬 kałem...
@SkoQ
chodzi mi o to o prezentuje przed milionami widzów, ja bym się po takiej akcji na ulicy nie pokazał... za kase czy nie jeden h🤬j, sprzedać się mediom jeszcze większa hańba... oni tylko szukają frajerów, żeby podnieść oglądalność

Dalione napisał/a:
@Nameless
Fajnych masz znajomych. Fajnie, że oglądasz "Rozmowy w toku". Mój ziomek raz był na publiczności, bo wzięli go z agencji Star na rynku w Krakowie i powiedzieli mu, że zostanie zapytany i co ma powiedzieć (tyle, że swoimi słowami).
Więc nie p🤬l mi tu.
PS Nie wiesz czemu napisałem to się nie udzielaj i nie wymyślaj, że mam informacje zaczerpnięte z Internetu. Poza tym nie jesteś godny prowadzenia z tobą dyskusji, skoro ciśniesz komuś bez powodu.
No ale widocznie są ludzie których p🤬li to, co, kto o nich myśli i jak mają okazje zarobić nie ciągnąc druta to po prostu z tego korzystają. Na wioskach w stosunku do chłopaka kompletnie nic się nie zmieniło, nie wiem jak w szkole, ale tutaj każdy wie że leciał w c🤬ja za flote

podpis użytkownika
Jestem windykatorem, i lubię swoją pracę. Serio.
p🤬licie jaki to on poj🤬y a gdyby ktoś szukał chętnych by wcisnąć kasę do rąk w zamian za kilka dupereli do kamery to pierwsi byście lecieli.