👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież to są zwykłe reklamy google, to było znane od dawna, z tym komunikatem nie ma to nic wspólnego. A co do informacji do plików cookie jest związana ze zmianą prawa i koniecznością wysyłania takiego komunikatu do odbiorcy tego typu reklam.

kietong napisał/a:
Przecież to są zwykłe reklamy google, to było znane od dawna, z tym komunikatem nie ma to nic wspólnego. A co do informacji do plików cookie jest związana ze zmianą prawa i koniecznością wysyłania takiego komunikatu do odbiorcy tego typu reklam.
Od dawna były masz rację, ale nie tak od dawna są reklamy targetowane, które z resztą nie tylko są z Googla
yakko666 napisał/a:
Czemu /cukis/, a nie /kukis/?
Bo nie miałeś angielskiego w szkole ?

Cóż, ameryki nie odkrył. Internet nie jest tak anonimowy jak wam się wydaję.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie