Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przykładem rozdwojenia jaźni - jest podnoszenie podatków, kiedy obiecało się ich obniżenie. Znacie kogoś takiego

przyklad jak zarobic i sie nie narobic. wymaluj se ryja rob z siebie debila i jedz po kaczynskim. cala publika twoja i rów wylizany na glanc
Popieram każdą inicjatywę ośmieszenia/zniszczenia wszystkich partii będących obecnie w sejmie.
Mam to gdzieś czy kaczyński robi mniej złego czy więcej. Jest narodowym socjalistą, narodowym socjalistą był również Hitler. Lech kaczyński jest zdrajcą Narodu polskiego, poprzez podpisanie Traktatu Lizbońskiego, a jarek jak jego brat bawił się "w politykę", próbował utworzyć 100tys. armię europejską.
Czyli jakbyśmy chcieli odejść z unii, to unia mogłaby wystawić armię, aby "ustabilizować" sytuację w kraju.

PiS wygrywa ostatnio w każdym z sondaży, więc nagonka musi być. Zobaczcie, że ostatnio każdy na nich najeżdża.
Jak dają powody to się na nich najeżdża. Trudno naprawdę interesować się politykę, mieć przynajmniej śladowe ilości inteligencji i nie najeżdżać na PiS.
Popieram każdą inicjatywę ośmieszenia/zniszczenia wszystkich partii będących obecnie w sejmie.
Mam to gdzieś czy kaczyński robi mniej złego czy więcej. Jest narodowym socjalistą, narodowym socjalistą był również Hitler. Lech kaczyński jest zdrajcą Narodu polskiego, poprzez podpisanie Traktatu Lizbońskiego, a jarek jak jego brat bawił się "w politykę", próbował utworzyć 100tys. armię europejską.
Czyli jakbyśmy chcieli odejść z unii, to unia mogłaby wystawić armię, aby "ustabilizować" sytuację w kraju.
UP juz pisałem że nie miał wyjścia podpisał ten układ jako ostatni powtarzasz propagandę tvn-u.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie