Abstrah🤬jąc już od samej postaci Majewskiego, to przyznam, że akurat to mu się udało. Trafne zestawienie Prawie i Sprawiedliwych.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
taka jest prawda że PIS i jareczek pedałek to hipokryci, na każdym kroku krytykują UE ale kiedy trzeba to biorą stamtąd pieniądze albo jedzie na ukraine i popiera wstąpienie do Unii. lepiej by sobie żonę znalazł a nie się pcha do polityki
Eeee słabiutko nawet jak na Majewskiego. Takie na siłę, że aż się zmęczyłem oglądając. Jak już po pisiorach jechać - to przynajmniej za coś konkretnego, bo to dla mnie jest przykładem pluralizmu a nie rozdwojenia jaźni (wszak mowa o dwóch osobach a nie jednej).
Przykładem rozdwojenia jaźni - jest podnoszenie podatków, kiedy obiecało się ich obniżenie. Znacie kogoś takiego
Przykładem rozdwojenia jaźni - jest podnoszenie podatków, kiedy obiecało się ich obniżenie. Znacie kogoś takiego
dobre. pis obrońca suwerenności a traktat lizboński lechowi się miło podpisywało. pis, po, rp, sld jedna paczka w sejmie się kłócą a potem pewnie razem idą na wódkę...
TempT napisał/a:
PiS wygrywa ostatnio w każdym z sondaży, więc nagonka musi być. Zobaczcie, że ostatnio każdy na nich najeżdża.
Jak dają powody to się na nich najeżdża. Trudno naprawdę interesować się politykę, mieć przynajmniej śladowe ilości inteligencji i nie najeżdżać na PiS.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie