Trochę prawdy o idolu gimbusów
. Więc userzy sadistica, złączcie się i dislajkujcie jego filmiki, jeśli osiągną odpowiednią ilość głosów na nie, jego konto straci partnerstwo- przestanie zarabiać na baranach.
Konto usunięte
2012-07-13, 18:21
Tak robię z igły widły. P🤬lnij Ty się w łeb. Zorganizował facet akcję w której wybić mieli się ludzie którzy dobrze nagrywają gry i je komentują. Kto się na tej akcji wybił? Tylko On sam, więc przestań mi tu p🤬lić takie dyrdymały, jak Ci nie pasuje ten temat to na h🤬j w niego wchodzisz i komentujesz? Wyraziłeś swoje zdanie raz, lecz kompleksy gdzie indziej.
@Jackyll nie, to absurd dnia codziennie- gość wybił się na robieniu ludzi w h🤬ja.
A Ty się go dalej czepiasz.. Mówisz że oszukiwał w tagach nie masz na to w sumie żadnych dowodów po za tym że edytował jakieś filmy i też tego nie wiesz w 100%. Po za tym jeśli ma tyle subów to tylko dlatego że się ludzią podobają jego filmy, nikt nikogo nie zmuszał do subowania jego kanału. A oceny i komentarze wyłączył dlatego że nie ma zamiaru słuchać takich c🤬li jak ty
Konto usunięte
2012-07-13, 23:51
Jeśli już coś to ludziom, nie istnieje takie słowo jak ludzią. Sprawdź statystyki kto w jakim wieku ogląda jego filmy, jeśli tego też nie poblokował.
Ehh dobrze żyj sobie w swoim świecie. Przynajmniej Ci którzy mają swój mózg mają to wszystko w dupie.
@ Miczok13
K🤬a jeszcze przez przypadek tobie piwo postawiłem buraku.
Ogarnij chłopie prawdziwe życie a nie w internetowe intrygi się bawisz.
Po prostu żal ci dupę tak kurewsko ściska (widzę po komentach) że zaraz się osrasz.
C🤬j kogo tak naprawdę obchodzi to jak ktoś taguje, edytuje filmiki, kasuje komentarze na swoim kanale ja p🤬le istnieje takie coś jak prawdziwe życie. Jeszcze zrozumiał bym jakbyś k🤬a mu płacił z własnej kieszeni te obsrane pieniądze, reklamodawcy mu płacą i c🤬j ci do tego. Adblock i heyah, albo nie oglądasz wcale. J🤬a kurewska Polska zazdrość LOL !! GTFO !! Zwal sobie czy coś, bo żebyś dziewczynę miał to ja wątpię.
Ps. Nawet nie wiem kto to k🤬a jest ten rocksrock.
Ło, pierwszy raz widzę dorosłego nołlajfa który interesuje się gimbusiarskimi tematami
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Konto usunięte
2012-07-14, 12:02
@Massive, to na h🤬j mi odpisujesz i w ogóle wchodziłeś w ten temat? Ogarnij swoje życie, bo jak na razie to widzę że siedzisz tutaj i nap🤬lasz posty. GTFO.
Miczok13 napisał/a:
@Massive, to na h🤬j mi odpisujesz i w ogóle wchodziłeś w ten temat? Ogarnij swoje życie, bo jak na razie to widzę że siedzisz tutaj i nap🤬lasz posty. GTFO.
Bo lubię czytać zidiociałych kretynów, brak argumentów, (a sory jeden "i w ogóle wchodziłeś w ten temat?" bo k🤬a mogę ?) typowe dziecko bez życia. K🤬a zapomniałem wakacje, coraz więcej więcej takiego kurewstwa jak ty się tu zleci.
Konto usunięte
2012-07-14, 22:37
Massive najpierw p🤬lisz nie na temat filmu, potem p🤬lisz jakieś gówno o mnie. Zastanów się co piszesz, ten temat nie ma na pokazaniu ile rock zarabia, bo to mam na prawdę w dupie, ma pokazać to na czym rock się dorobił i jak tą sławę osiągnął.
Miczok13 napisał/a:
(...)Zorganizował facet akcję w której wybić mieli się ludzie którzy dobrze nagrywają gry i je komentują. Kto się na tej akcji wybił? Tylko On sam(...)
(...)@Jackyll nie, to absurd dnia codziennie- gość wybił się na robieniu ludzi w h*ja.
W
ch🤬ja jak już.
Bałtroczyk też się wybił na rozkręceniu sceny kabaretowej. A przecież straszny człowiek to jest, żonę zostawił. W ogóle mało śmieszny człowiek. Zabić go.
Miczok13 napisał/a:
ma pokazać to na czym rock się dorobił i jak tą sławę osiągnął.
Tak się właśnie zachowujesz.