📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Rap, czy hip hop sa jak radio maryja, wmawiaja swoje racje dla sluchacza, oglupiaja ludzi, a sluchacza tak daja soba manipulowac ze sa w stanie zrobic wszystko co powie im peja, serja, greja, hwdp, zdscas, sdf czy jak cala ta zgraja sie nazywa. Ja nie daje soba manipulowac i wszystkie srodki masowego przekazu wlatuja mi uchem a odbytem wylatuja...
optimax napisał/a:
panowie,panowie polemika gdzie jest lepiej nie ma sensu
w uk za najnizsza krajowa, stac cie na plazme 50inch,xboxa,dwa razy w roku na majorke,nie wspominajac o podstawowych potrzebach do zaspokojenia ktorych ,w polsce wiekszosc rodzin zabiera sie z kalkulatorem
najgorszy robol w uk zyje jak srednio zamozny biznesmen w polsce
1. ALT nie gryzie .
2. Załóż rodzinę, szybko Cię to z Majorki i plazmy wyleczy .
Z kalkulatorem szybko się przeprosisz, staniesz w kolejce po dotacje jak każdy, kto chce rodakom w PL pokazać że " stać go "

Widzę, że zrobił nam się tutaj mały rezerwat przyrody. Całe stado trolli w naturalnym środowisku...

mogły się pajace uczyć , a nie śpiewają jakieś gó..., na ch.. wiedzą jak tam jest... w Polsce jest ch.., tam jest na bank lepiej...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie