👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czy wiecie ale nasz kraj ma w taka piłke reprezentacje składa sie głownie z zawognikow rugby i mma. Jest w niej Mamed Khaliov i slynny Zbigniew ktory kazal napiercalac lokciami :p a to link fightfootball.tv/index.php?pag=teams

zdecydowany brak cycków i jakoś tak bezkrwawo wyglądają jak na powagę tego gupiego sportu

zwykłe tyle że bardziej hardkorowe rugby.jaka piłka nożna skoro w rękach ja trzymają...
no my mamy dobrą ekipę i ciekawe czy trafie akurat na ten turniej, bo jadę na całe wakacje do florencji i zacnie by było zobaczyć jak nasi grają/walczą...
ToPrzeciezJa, to przyjedź cwaniaku na derby Łodzi, przekonasz się, że Massivee ma racje (nicki to zbieg okoliczności ^^)

Zawsze myś5lałem, że w piłce nożnej tylko bramkarz może dotykać piłki ręką (poza wyrzutami z autu)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie