Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
koras24 2020-02-20, 13:10 3
Wiewór napisał/a:

Rudy, karzeł i jeszcze głupi.
To jest dowód na brak boga bo żaden nie był by tak okrutny.

Może ma poczucie humoru.
Zgłoś
dr.goebbels 2020-02-20, 13:25
Piszta co chceta ale wyyebał koncertowo. Tak śmiesznie nawet.
Zgłoś
coincrush 2020-02-20, 13:30
U Kossakowskiego jest 5 takich. Dać im po takiej zabawce i obserwować...

podpis użytkownika

sadistic.pl/iceman-historia-mordercy-vt516056.htm - Wywiad z Iceman'em - Mordercą rodziny Gambino
Zgłoś
wertyh 2020-02-20, 14:02 3
rudy karzeł z downem, tego jeszcze nie grali
Zgłoś
wilkoala 2020-02-20, 14:29
Szybki306 napisał/a:

Pierwszy raz jak na tym próbowałem jeździć
Mówię noł łej faken szit, ale po 3 godz opanowujesz odruch wywrotki pochylasz się i jedziesz ważne aby nie być spietym, musisz być wyluzowany jak te cz🤬chy z chłopaków nie płaczą xD

Mnie to zajęło pół godziny i byłem naj🤬y.
Nie wsiadłbym z tobą do samochodu.
Zgłoś
marekdbr 2020-02-20, 15:45
rudy, karzeł, deskorolka - wszystko w temacie
Zgłoś
krasnal_hałabała 2020-02-20, 16:15
radek225 napisał/a:

Rudy upośledzony karzeł. Jeszcze się okaże, że ma mikropenisa, jest ż🤬dem, pedałem i do tego weganinem.

Chciałbyś być Ż🤬dem, wierz mi, ja to wiem i ty to wiesz, piszesz tak bo zazdrościsz Ż🤬dom tego że mają wszystko a ty nie masz nic.
Zgłoś
naitsyrk 2020-02-20, 20:39
Mimo wszystko i tak wygrał los na loterii, nie jest czarny,
Zgłoś
radek225 2020-02-20, 21:57
Byku35 napisał/a:

A żyje i to lepiej niż ty

Byś się k🤬a zdziwił.

krasnal_hałabała napisał/a:

Chciałbyś być Ż🤬dem, wierz mi, ja to wiem i ty to wiesz, piszesz tak bo zazdrościsz Ż🤬dom tego że mają wszystko a ty nie masz nic.

Bys się k🤬a zdziwił. Mam tyle, ile potrzebuję do całkiem wygodnego życia. Może ż🤬dki srają hajsem, ale od momentu jak ż🤬dki istnieją, nikt ich k🤬a nie lubił i nie chciał mieć u siebie. Wyj🤬i ich z Egiptu, nie chcieli ich w starożytnej Grecji, Rzymie, nigdy nie mieli swojego państwa. A jak mieli to nap🤬lali się między sobą, bo nie tworzyli jednolitego państwa, tylko porozbijali się na państewka (12 plemion Izraela). Niby mieli kasę, a zawsze mięli pod górę. W czasie epidemii dżumy oskarżano ich o roznoszenie zarazy, zatruwanie studni i palono ich w dołach. Przez wieki byli oskarżani o wszystko, co najgorsze, a wrota do piekła rozwarły się w czasie II w.ś, kiedy to Hitler ze swoją kliką wysyłał ich na obozy. Tak więc dalej chcesz być ż🤬dkiem? Bo jak pokazuje historia, kolejny holokaust to tylko kwestia czasu.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Bishamoth 2020-02-21, 5:43
MenSa napisał/a:

Masło maślane.

W dodadtku karzel i ma Zespol Down'a.....
Zgłoś
jfjfjfjfjfjf 2020-02-23, 0:34
radek225 napisał/a:

Rudy upośledzony karzeł. Jeszcze się okaże, że ma mikropenisa, jest ż🤬dem, pedałem i do tego weganinem.

no ale ważne że nie jest czarny nie?
Zgłoś