Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"Podczas trwających zamieszek w Los Angeles wszczętych w proteście przeciw polityce antyimigracyjnej prezydenta Donalda Trumpa płoną nowatorskie, autonomiczne pojazdy. Pojazdy Waymo są znienawidzone nie tylko przez kierowców innych sieci taksówkowych. To symbol automatyzacji, która „kradnie miejsca pracy. Uczestnicy zamieszek obrali je sobie za cel."

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zmieniono 3 razy Zgłoś
tars 2025-06-10, 22:55
Siriuz napisał/a:

Całe lewactwo należałoby spędzić na jeden kontynent i tam mogliby sobie żyć po swojemu.

Proponuję Antarktydę. Kto za?
Zgłoś
panar3 2025-06-10, 23:04
majeńka napisał/a:

Gdybyś nie wymyślał bzdur o ż🤬dach, bym cię w pełni poparła — nawet mimo że opisałeś tylko połowę problemu. Drugą połowę stanowią prawacy.
Jeśli uważasz że czarnych trzeba z Polski wywalić, h🤬j ci w dupę. Trzeba wywalić bydło które domaga się podziału nie-swoich dóbr — a tu oprócz nielegalnych imigrantów itd mamy też i 800+.
Jak się elektryk zapali jest gorzej to fakt — ale zapominasz że palą się 35 razy rzadziej.

Majeńka,, sorry. Nie miałem czasu skończyć wpisu. Ukry i cała inna hołota typy 500+ czy 800+ czy alkoholik+ tez won i do roboty. Co do czarnych, mnie cz🤬chy nie przeszkadzają póki nie robią bydła i pracują, co innego c🤬ki z koranem we łbach i nożami w zębach. Po komentarzu wnoszę, żeż albo agent albo masz nasrane we łbie, bo i ż🤬dy i szabesgoje to zaraza tego świata i wszycho w temacie. Jeszcze jedno, bo mnie spieniłeś (łaś?), czarnoskóry człowiek to nie cz🤬ch, tak że nie zesraj się a jak masz okres albo sraczkę to tydzień poczekaj zamiast p🤬lić i ludzi obrażać. A w dupę c🤬j to się tobie należy, bo przez takich prawilniaków udało się tym k🤬on taki syf w Europie zrobić.

Co do drugiej części w okienku: nie komentuję bo jak ktoś w 7 klasie szkoły podstawowej w latach 70-tych książkę do chemii miał i nauczyciela kumatego to wie, że potas wyjęty z nafty i wrzucony do wody się utleniał jak c🤬j i płonął, a lit jest jeszcze gorszy i dlatego nie było w programie tego pierwiastka na doświadczeniu. Widziałem osobiście jak się zapaliła bateria w elektrorowerku dla j🤬ych spaślaków pod dupą pseudorowerzysty, spaślak sp🤬alał jak sprinter a straż gasiła to gówno ze 3 godziny. Dodam, ze temperatura palenia się tego gówna jest podobna do temperatury palenia się mieszaniny zwanej "elektron", sużącej do przepalania pancerzy np. czołgu.
Zgłoś
majeńka Wczoraj 11:59
panar3 napisał/a:

Majeńka,, sorry. Nie miałem czasu skończyć wpisu. Ukry i cała inna hołota typy 500+ czy 800+ czy alkoholik+ tez won i do roboty. Co do czarnych, mnie cz🤬chy nie przeszkadzają póki nie robią bydła i pracują, co innego c🤬ki z koranem we łbach i nożami w zębach. Po komentarzu wnoszę, żeż albo agent albo masz nasrane we łbie, bo i ż🤬dy i szabesgoje to zaraza tego świata i wszycho w temacie. Jeszcze jedno, bo mnie spieniłeś (łaś?), czarnoskóry człowiek to nie cz🤬ch, tak że nie zesraj się a jak masz okres albo sraczkę to tydzień poczekaj zamiast p🤬lić i ludzi obrażać. A w dupę c🤬j to się tobie należy, bo przez takich prawilniaków udało się tym k🤬on taki syf w Europie zrobić.

Jeśli dla ciebie ukr jest hołotą to wątpię czy dalsza dyskusja ma jakikolwiek sens. Jeśli tu mieszkają i tu pracują, to należą im się takie same 500+y czy inne badziewa w dokładnie takim stopniu jak "prawdziwemu" polakowi. (Osobiście uważam że 800+ powinno być 800- ze względu na przeludnienie itd, ale to inna bajka. I dla wszystkich jednakowo.) Podobnie cz🤬chy, jak i c🤬ki które wyrzekły się koranu: koloru skóry się nie wybiera, każdy może być tak samo uczciwy jak i nieuczciwy. Korelacja między owym kolorem skóry a uczciwością jest w miarę niewielka (lewacy twierdzą że 0, prawacy że 1, a jest pewnie ze 0.2 czy coś). A koran to ideologia, podobnie zj🤬a jak Mein Kampf czy biblia.

Okresu nie mam, sraczkę miałam wczoraj bo coś zjadłam ale mi już przeszła.

A teksty o ż🤬dach i szabesgojach to już w ogóle na komentarz nie zasługują.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
panar3 Wczoraj 16:11
majeńka napisał/a:

Jeśli dla ciebie ukr jest hołotą to wątpię czy dalsza dyskusja ma jakikolwiek sens. Jeśli tu mieszkają i tu pracują, to należą im się takie same 500+y czy inne badziewa w dokładnie takim stopniu jak "prawdziwemu" polakowi. (Osobiście uważam że 800+ powinno być 800- ze względu na przeludnienie itd, ale to inna bajka. I dla wszystkich jednakowo.) Podobnie cz🤬chy, jak i c🤬ki które wyrzekły się koranu: koloru skóry się nie wybiera, każdy może być tak samo uczciwy jak i nieuczciwy. Korelacja między owym kolorem skóry a uczciwością jest w miarę niewielka (lewacy twierdzą że 0, prawacy że 1, a jest pewnie ze 0.2 czy coś). A koran to ideologia, podobnie zj🤬a jak Mein Kampf czy biblia.
Okresu nie mam, sraczkę miałam wczoraj bo coś zjadłam ale mi już przeszła.
A teksty o ż🤬dach i szabesgojach to już w ogóle na komentarz nie zasługują.

Co ty, kobito, p🤬lisz? Ukry co pracują, czarni co pracują... marzy ci się w Polsce druga Francja? Poj🤬o ci się coś w głowie chyba. Każdy taki syf jak coś-tam-plus to jest poniżanie ludzi i rozleniwianie społeczeństwa żeby przykryć złodziejstwo ponad wszelką miarę tzw. "elit". Każdy zasiłek stały, oprócz kombatantów czy kalek-ofiar wypadków a także dzieci sierot, ewentualnie samotnych skrzywdzonych matek, to produkcja roszczeniowych ćwoków i pasożytów społecznych. Nie piernicz mi tu o korelacjach bo ci co się w korelacji mieszczą to zostali w swoich krajach i tam robią swoje. Na c🤬j im by było ryzykować wszystko? Nie masz pojęcia ile kosztuje taki przerzut do Europy. Inna sprawa młode byki, w ciuchach dobrych marek, srajfonami i kasą w kieszeni oraz zorganizowaną przez fundacje ż🤬da Sorosa a finansowaną przez szabesgojów z rządu Niemiec podróżą za jeden uśmiech gw🤬conej po paru dniach białej kobiety. Noż k🤬a mać! To bydło, co tu przyjeżdża to zwykli, dobrze wyselekcjonowani, konkwistadorzy z zadaniem: wywołać wojnę rasową w Europie na dany znak. Widzę, że coś jednak lekko kumasz, dziewczyno, ale jako kobieta myślisz pod dyktando uczuć, zachcianek i teorii narzuconych zamiast wykorzystać zdrowy rozsądek i przejawiać rozumowanie logiczne - stąd te nieporozumienia co do i treści i stylu. Polak pisze się z dużej litery, nota bene. Ciao.
Zgłoś
KartonowyTutek Dzisiaj 9:32
Siriuz napisał/a:

Całe lewactwo należałoby spędzić na jeden kontynent i tam mogliby sobie żyć po swojemu. Walczyć z globalnym ociepleniem, szprycować się przeciwko kolejnym wariantom, pozbyć się wszelkiej automatyzacji kradnącej miejsca pracy, mieć urzędowo 57 płci, parytety na płeć i preferencje seksualne. Stworzyliby sobie swój raj i nikomu by nie wadzili.

po co skoro można ich wymordować tylko nikomu się nie chce a to takie proste
Zgłoś
Siriuz Dzisiaj 14:55
KartonowyTutek napisał/a:

po co skoro można ich wymordować tylko nikomu się nie chce a to takie proste

Nie posuwajmy się do lewackich metod

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś