Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
sauerps 2012-02-09, 8:21
Basco napisał/a:

Ja bym zostawił 5g, z 37 zrobił 50g, sprzedał. Za ten hajs kupił ważoną 100, zrobił z niej 130 etc... W sumie zawsze tak robię.

I zawsze chwalisz się tym wszystkim dookoła?
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-09, 9:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Giacore 2012-02-09, 11:30 4
Chupacabra napisał/a:

@UP

W ogóle nie wiem do kogo piejesz? Do ludzi którzy jarają zioło? Czy do gimbusów którzy 'piją 2 redsy na 3'.
Może cie nie zrozumiałem dokładnie, ale stwierdzasz, iż to gimnazjaliści wymyślili 'mode' na jaranie zioła. Czy o to ci chodziło? Bo jeśli tak, to jesteś tak głęboko w dupie, z kompletnym brakiem wiedzy w temacie. Nie będę się tu rozwodził nad tym jak powstała subkultura 'jaraczy', kiedy, ani w jakich okoicznosćiach. Widzę tylko, że marihuana i innego rodzaju narkotyki są Ci obce pod każdym względem. Bo inaczej nie był bys tak wrogo nastawiony do ludzi którzy mają swoje hobby,wierzenia czy jakkolwiek inaczej można nazwac jaranie zielska ( ja to akurat traktuje jako relaks, gdyż po tym moge sobie spokojnie odpocząć). Może ty nie masz żadnych zainteresowań, ale mógłbyś być bardziej tolerancyjny i bardziej otwarty na świat.

Co do tematu: Ja tego lola bym zjarał, ale brał po piątaku od każdej osoby która by przyszła go skonsumowac i spokojnie by mi starczyło na kolejną piątke czy może nawet więcej

Według mnie chodziło mu nie o to, że ktoś pali. Ale o to, że chwali się tym jaki to krejzol bo ma blanta. I popieram go. Gdyż po co się z takimi rzeczami obnosić? Kretynizm i czysta pozerka z gimbusiarni.
Zgłoś
BongMan 2012-02-09, 11:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ratilt 2012-02-09, 13:25 7
Zgłoś
necrosodomizer 2012-02-09, 21:30
filtr to chyba z podpaski zrobił.

Takiej grubej jak babcia używała.

Jak żyła.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-10, 18:45
Bambi, nie wiem czy zauważyłeś ale odpowiadałem na pytanie:
WhyMe? napisał/a:

Jak byś miał takiego loleczka to byś go spalił czy sprzedał?

A tak poza tym to nie wypowiadaj się na mój temat, bo nie wiesz co w życiu robiłem.
Zgłoś
NuclearBlast 2012-02-11, 19:26 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-11, 19:27
Zgłoś
kietong 2012-02-11, 19:59 2
Oczywiście, że bym sprzedał. Jarają nieroby i głównie debile. A na nikim się tak dobrze nie zarabia jak na debilach.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-11, 20:12 1
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-02-11, 20:17
napaliłbym nim w piecu
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-11, 20:22 2
I_am_what_I_am napisał/a:

napaliłbym nim w piecu

Masz w odpowiednich bloczkach.

>> Source <<
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-11, 20:31
Basco napisał/a:

Ja bym zostawił 5g, z 37 zrobił 50g, sprzedał. Za ten hajs kupił ważoną 100, zrobił z niej 130 etc... W sumie zawsze tak robię.

Tiaa... i później mam taki syf palić ? h ci w d ...
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-11, 21:47
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem