Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
sauerps 2012-02-09, 8:21
Basco napisał/a:

Ja bym zostawił 5g, z 37 zrobił 50g, sprzedał. Za ten hajs kupił ważoną 100, zrobił z niej 130 etc... W sumie zawsze tak robię.

I zawsze chwalisz się tym wszystkim dookoła?

podpis użytkownika

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
B................o 2012-02-09, 9:06 2
Coraz więcej ćpunów dookoła . I coraz ciekawsze wymówki słyszę i tłumaczenia . A już "subkultura jaraczy" mnie rozj🤬a. Nigdy nie słyszałem o subkulturze heroiniarzy czy spożywających grzybki. Natomiast daję sobie rękę uciąć, że z 95% "gandzia jaraczy" nie ma pojęcia o wierzeniach w których marihuana jest obecna:)

Chupacabra natomiast tłumaczy się jak alkoholik czy narkoman zwykły na odwyku Wiedza na temat narkotyków przez spożywającego narkotyk jest raczej mało obiektywna;) I każdy uzależniony twierdzi, że pije, pali, wstrzykuje sobie, wciąga narkotyki i alkohol dla relaksu, dla odprężenia i uwolnienia się od kłopotów.

A kolega Basco gdyby na prawdę był dilerem, miał choćby leciutki związek z narkotykami w większej ilości niż pół gramika, to z pewnością nie pisał by o tym na forach internetowych
Zgłoś
Giacore 2012-02-09, 11:30 4
Chupacabra napisał/a:

@UP

W ogóle nie wiem do kogo piejesz? Do ludzi którzy jarają zioło? Czy do gimbusów którzy 'piją 2 redsy na 3'.
Może cie nie zrozumiałem dokładnie, ale stwierdzasz, iż to gimnazjaliści wymyślili 'mode' na jaranie zioła. Czy o to ci chodziło? Bo jeśli tak, to jesteś tak głęboko w dupie, z kompletnym brakiem wiedzy w temacie. Nie będę się tu rozwodził nad tym jak powstała subkultura 'jaraczy', kiedy, ani w jakich okoicznosćiach. Widzę tylko, że marihuana i innego rodzaju narkotyki są Ci obce pod każdym względem. Bo inaczej nie był bys tak wrogo nastawiony do ludzi którzy mają swoje hobby,wierzenia czy jakkolwiek inaczej można nazwac jaranie zielska ( ja to akurat traktuje jako relaks, gdyż po tym moge sobie spokojnie odpocząć). Może ty nie masz żadnych zainteresowań, ale mógłbyś być bardziej tolerancyjny i bardziej otwarty na świat.

Co do tematu: Ja tego lola bym zjarał, ale brał po piątaku od każdej osoby która by przyszła go skonsumowac i spokojnie by mi starczyło na kolejną piątke czy może nawet więcej

Według mnie chodziło mu nie o to, że ktoś pali. Ale o to, że chwali się tym jaki to krejzol bo ma blanta. I popieram go. Gdyż po co się z takimi rzeczami obnosić? Kretynizm i czysta pozerka z gimbusiarni.
Zgłoś
BongMan 2012-02-09, 11:55 1
Bambi. napisał/a:

A już "subkultura jaraczy" mnie rozj🤬a. Nigdy nie słyszałem o subkulturze heroiniarzy czy spożywających grzybki.

"Subkultura jaraczy" to rzeczywiście głupota (abstrah🤬jąc już od tego, że subkultury są dla sub-ludzi), ale taką samą głupotą jest porównywanie marihuany do heroiny. To jakby porównywać piwo do denaturatu. Nie będę się udzielał w dyskusji "za czy przeciw" ani czy to jest dobre czy złe, powiem wam tak: Wiecie co to są dwie dziurki w jednej? To jest nos w dupie. A morał z tego taki żeby nie wp🤬lać nosa w nie swoje sprawy. Ktoś chce palić? Niech pali. Ktoś chce dawać po kablach? Niech daje. Kim jesteśmy żeby oceniać i pouczać obcych ludzi?

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Ratilt 2012-02-09, 13:25 7
@up i upup
Dokładnie
Palisz sobie fajki - to pal!
Pijesz sobie wódę/piwo - to pij!
Palisz sobie zioło - to pal!
Ale na c🤬j się tym chwalić? Filmik w którym koleś z rana strzela sobie 1g dostaje z 600 piw. No k🤬a. To może ja sobie nagram filmik jak ważę, odmierzam, przelewam a później wypijam 0,5l piwa? Nie no k🤬a jestem zajebisty, dalej, gratulujcie mi, kox ze mnie spoko ziom i w ogóle!
Widzieliście na sadisticu zdjęcia całej sterty fajek z dopiskiem "spalilibyście czy sprzedali"? Nie
Widzieliście na sadisticu zdjęcia całej masy flaszek z dopiskiem "wypilibyście czy sprzedali"? Czasami, ale rzadko
No więc o c🤬j chodzi z tym ziołem?
Powiem wam
W gimnazjum jak ktoś pił piwo to był ziom, spoko koleś, p🤬li system itp, bo przecież nie każdy gimnazjalista chleje tylko powiedzmy te 1-5%. Stąd w reszcie gimbusiarni urasta do rangi bożka.
Po liceum to niestety odpada, bo każdy ma dowód i każdy może sobie kupować ile mu się zechce. Tu się pojawia ta zajebista marihuana. Znowu taki szaraczek bez żadnych umiejętności może zabłysnąć w towarzystwie bo należy do elity 1-5% która ma dostęp do 'towaru' i sobie jara. Ziooom rasta peace on you brotah!

PS. Jakby ktoś się pytał: Tak, paliłem parę razy w akademiku z kumplami, przy okazji pijąc z metalowego kubeczka wino za 3zł zmieszane z colą za 3zł z biedronki. Nie, nie nagrywałem tego, nie robiłem zdjęć, nie chwaliłem się tym, nie uważałem żebym należał do jakiejś elity czy był w ten sposób jakiś lepszy od reszty. A na pewno nie wstawiał bym tego na sadistica.
PS2. Jaranie to hobby? Hahaha. Mam swoje hobby. Uczę grać na pianinie, majsterkuję robiąc proste urządzenia z silniczków samochodzików itp, czytam, a ostatnio robię kurs płetwonurkowy. Tak w skrócie, a jestem świadom że moje hobby to jednak są nieco kijowe. No może oprócz nurkowania, to jest spoko.

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
necrosodomizer 2012-02-09, 21:30
filtr to chyba z podpaski zrobił.

Takiej grubej jak babcia używała.

Jak żyła.
Zgłoś
B................o 2012-02-10, 18:45
Bambi, nie wiem czy zauważyłeś ale odpowiadałem na pytanie:
WhyMe? napisał/a:

Jak byś miał takiego loleczka to byś go spalił czy sprzedał?

A tak poza tym to nie wypowiadaj się na mój temat, bo nie wiesz co w życiu robiłem.
Zgłoś
NuclearBlast 2012-02-11, 19:26 1
Ratilt, spinasz się jak sam c🤬j ... zazdrościsz czy się żalisz ? Każdy robi to co lubi więc ogarnij hormony .
Zgłoś
c................l 2012-02-11, 19:27
@ up Ratilt

Madrze mowiesz ale po c🤬j dodawales to P.S. Tez chciales sie dowartosciowac i pochwalic jaki to z Ciebie obcykany czlowiem, pewnie 3/4 uzytkownikow sadola ma wlasnne zainteresowania ale po c🤬j o nich wspominac ??Liczyles na to ze damska czesc sadola poleci przed Toba majtki sciagac ?? Mowisz ze sie nie chwalisz a dokladnie opisales ze tez paliles i o moj boze piles jeszcze wino za 3 zl z metalowego kubka z cola za 3 zl i to k🤬a z biedronki I co mam teraz padnac na kolana i op🤬lic Ci palke bos taki wporzo ziom jestes ?? Cos ci sie caly komentarz niezgrywa chyba ze masz dwie osobowosci

Ja mam osobiscie w dupie co kto robi, chwalenie sie tym jest durnota ktora sprowadza problemy, ogarniety czlowiek zachowal by cos takiego dla Siebie i spalil to w doborowym gronie
Zgłoś
kietong 2012-02-11, 19:59 2
Oczywiście, że bym sprzedał. Jarają nieroby i głównie debile. A na nikim się tak dobrze nie zarabia jak na debilach.
Zgłoś
F................x 2012-02-11, 20:12 1
Spuścił bym to gówno w klopie. Debile i nieroby nie mieli by tyle kasy.
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-02-11, 20:17
napaliłbym nim w piecu
Zgłoś
.................. 2012-02-11, 20:22 2
I_am_what_I_am napisał/a:

napaliłbym nim w piecu

Masz w odpowiednich bloczkach.

>> Source <<
Zgłoś
T................a 2012-02-11, 20:31
Basco napisał/a:

Ja bym zostawił 5g, z 37 zrobił 50g, sprzedał. Za ten hajs kupił ważoną 100, zrobił z niej 130 etc... W sumie zawsze tak robię.

Tiaa... i później mam taki syf palić ? h ci w d ...
Zgłoś
S................6 2012-02-11, 21:47
ja bym wyj🤬 do kosza i tyle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie