czyli the best of klocuch12. Mistrz recenzji
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
Ktoś podesłał najlepszemu recenzentowi gier komputerowych Slendera. Przewińcie do 5 minuty.
Słowem wstępu. Ta gra została stworzona przeze mnie specjalnie dla Klocucha12 (wiem, że go nienawidzicie). Jest ona bezpośrednio inspirowana starszymi wideorecenzjami delikwenta, a poziom trudności i jakość wykonania zostały celowo uproszczone.
Gramy tytułowym Klocuchem przemierzając nieznane krainy. Cel nie jest określony, miało to być raczej odwzorowanie rzeczy związanych z jego recenzjami. Gra zrobiona spontanicznie w 3-4 dni.
Tu macie trailer:
Link do pobrania: http://www.mediafire.com/download.php?fj103oezzqozdud
A teraz niech rozpocznie się hejt.
Gramy tytułowym Klocuchem przemierzając nieznane krainy. Cel nie jest określony, miało to być raczej odwzorowanie rzeczy związanych z jego recenzjami. Gra zrobiona spontanicznie w 3-4 dni.
Tu macie trailer:
Link do pobrania: http://www.mediafire.com/download.php?fj103oezzqozdud
A teraz niech rozpocznie się hejt.
Udało się zdemaskować Klocucha12. Oglądajcie od 1:30
W internecie znajdziecie więcej informacji o Krystianie i inne filmiki z jego udziałem.
Klocuch zatem okazał się bardzo inteligentnnym dzieckiem, a nie dorosłym zmieniającym głos
W internecie znajdziecie więcej informacji o Krystianie i inne filmiki z jego udziałem.
Klocuch zatem okazał się bardzo inteligentnnym dzieckiem, a nie dorosłym zmieniającym głos
Najbardziej śmieszą mnie ci "vlogerzy", którzy w każdym praktycznie filmiku próbują wciskać oglądającym swoje mądrości, jak np. ten typ w okularkach (nie pamiętam jak się nazywał), co go bolało nauczenie się zasad ortografii.
To nie klocuch..
A tak poza tym to Beczka i LekkoStronniczy to chyba jedyni vlogerzy których moge przełknąć i ich materiały są całkiem niezłe
A tak poza tym to Beczka i LekkoStronniczy to chyba jedyni vlogerzy których moge przełknąć i ich materiały są całkiem niezłe
@up, żaden z nich. Do Gonciarza nic nie mam, a formy "lekko stronniczych" nie kumam, o prostu to nie dla mnie. A typek z pierwszego postu pamiętam, że miał okulary i chyba lekko poczochrany, taki nieogar.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie