czyli the best of klocuch12. Mistrz recenzji
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aż strach pomyśleć co to będzie, jak nauczy się przeklinać...
konto usunięte
2012-11-19, 18:42
on bedzie prawiczkiem wiecznie
Nie wytrzymalem do konca. Mam cicha nadzieje, ze autor tego nie tworzy na powaznie x(
przynajmniej mówi "włączam" więc lepiej od 80% cieciów z radia i telewizji, i lepiej niż 90% was.
konto usunięte
2012-11-21, 19:05
Skerim 5, nawet murzyn jest.
Stare, ale po tagach nie znalazłem.
konto usunięte
2012-11-21, 19:13
konto usunięte
2012-11-21, 20:10
zginoł, zginełę, zgniłę? ale odepchnoł...dobry jest. Myślę, że spokojnie mógłby pracować w wielu redakcjach zajmujących się recenzjami gier. W wielu na raz.
Coraz częściej przekonuję się, że przed wrzuceniem filmu zamiast jakichś tokenów itd powinna być jakaś prosta całeczka do obliczenia. Ile by to nam oszczędziło cierpień!
Ostatnia część demaskowania Klocucha12 - nawet trochę żal mi się go zrobiło.
@up
Na Sadisticu jest wiele osób, posiadających różne zainteresowania. Jeśli tego nie rozumiesz - idź na kwejka, tam jest wszystko dopasowane do Twojego gimnazjalnego gustu.
konto usunięte
2013-01-24, 17:40
konto usunięte
2013-01-24, 17:42
od drugiej połowy powinna zaczynać się jeszcze PSY - GANGNAM STYLE "xD"...