👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WTF?
w Zasadzie jedna taka mi sie trafiła... jakby mi chciała zjeśc wargi czy coś. Sie zawstydziła trochę jak zobaczyła przerażenie w moich oczach...
w Zasadzie jedna taka mi sie trafiła... jakby mi chciała zjeśc wargi czy coś. Sie zawstydziła trochę jak zobaczyła przerażenie w moich oczach...
Vof napisał/a:
up tak "charakter"
![]()
Jeśli twierdzisz, że w tym wyrazie jest błąd to przykro mi ale jesteś debilem

ten koleszka mógł chociaż jakąś torbę sobie na głowę założyć. Rozumiem jesteśmy na sadisticu ale bez przesady

ta dziewczyna ma chyba okulary za słabe... tak, zdecydowanie z słabe

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie