Ten sam wypadek z dwóch samochodów! CO ich wzięło na te kamerki!?

fajnie ze w filmikach z marca 2012 sa filmy z 2011..........................

jpd ale z was trole sa ...
zamiast cieszyc sie nap🤬laniem w siebie aut to sie plujecie o jakies literki ... powagi
zamiast cieszyc sie nap🤬laniem w siebie aut to sie plujecie o jakies literki ... powagi
MudPie napisał/a:
Tak. Jak byk masz napisane, że jest literka A, więc nie jest to pierwsza kompilacja, to wpadasz robisz burdel i spam, jak troll, który nie umie czytać ze zrozumieniem i jeszcze ma wąty.. aby tylko rozwalić temat i robić flejmy, gdybym był modem dostał byś 3 miesiące odpoczynku za coś takiego.
mam napisane ze jest literka A, więc NIE jest to pierwsza kompilacja. super zdanie, grunt że w c🤬j logiczne, naucz sie pisać synku a później możesz mnie pouczać. a co do bmw, to żebym nie musiał powiedziec kto z twojej rodziny to "StereoTyp" jeśli wiesz co mam na myśli

Drogie Panie, Drodzy Panowie: Oświadczam wszem i wobec iż strona sadistic.pl dowodzi na całej linii że nasi sąsiedzi (czyt.ruskie) po prostu nie umieją jeździć i poza kartą rowerową żadne inne uprawnienia do kierowania pojazdami z silnikami spalinowymi nie powinny być im dostępne gdyż każda kompilacja wypadków samochodowych jest w języku rosyjskim ... przepraszam ruskim. I kto powie że baby są najgorszymi kobietami niech pomyśli o ruskim kierowcy to zmieni zdanie hy hy
a i jeszcze taka zagadka...
Kiedy rusek zatrzymuje się przy wypadku?
jak jego auto nie nadaje się do dalszej jazdy lub ucieczki
a i jeszcze taka zagadka...
Kiedy rusek zatrzymuje się przy wypadku?
jak jego auto nie nadaje się do dalszej jazdy lub ucieczki
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
jak ogladam na yt czy na sadolu filmiki z wypadkow to 90% tych filmikow to rosja, oni jezdza jak po kleju...
BMWswap napisał/a:
mam napisane ze jest literka A, więc NIE jest to pierwsza kompilacja. super zdanie, grunt że w c🤬j logiczne, naucz sie pisać synku a później możesz mnie pouczać. a co do bmw, to żebym nie musiał powiedziec kto z twojej rodziny to "StereoTyp" jeśli wiesz co mam na myśli![]()
jesteś żałosny. idź sobie bączki pokręć pod ikeą, tylko uważaj żeby się twoja fura nie rozpadła po drodze i nie zrobiła komuś krzywdy, chodź nie , bo nie ma już śniegu to nawet nie będzie miała siły aby zrobić bączka na suchym, więc zaparz sobie herbaty tak będzie bezpieczniej.