👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

TomdeX - od kiedy jedynka ma napęd na przód, hm? To, że idioci podkładają zimą kartony pod przednią oś, co wiele razy ludzie ze śmiechem nagrywali, nie oznacza, że to FWD...

TomdeX polecam skorygować słowa odnośnie napędu
pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E87
Seria 1 ma napęd na tylną oś, kiedyś była robiona ankieta z dużą grupą użytkowników tego auta gdzie właśnie zadawano pytanie odnośnie napędu w serii 1, 90% ankietowanych powiedziało że ma napęd na przód
Oczywiście głównie takim kompaktem jeżdżą baby więc co się dziwić. Gdzieś na YT był nawet filmik jak jedna próbuje wypchać takie BMW ze śniegu i pod przednie koła wrzuca deseczki i co tam jeszcze ma pod ręką żeby go rozbujać ale oczywiście nic to nie daje bo przód tylko hamuje przez to, a tył dalej się kreci.

pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E87
Seria 1 ma napęd na tylną oś, kiedyś była robiona ankieta z dużą grupą użytkowników tego auta gdzie właśnie zadawano pytanie odnośnie napędu w serii 1, 90% ankietowanych powiedziało że ma napęd na przód

Powinien usztywnić sobie fotele, albo wstawić kubły na sztywno, bo te za mocno pracują i na pewno ma gorsze czucie samochodu .

Gary Muwaut napisał/a:
jakiś zlot e36????
tylko to E30 smigaja ;]
pkh napisał/a:
Fajnie kolesie lecą bokiem, też bym tak pośmigał ale nie mam bogatych rodziców i stać mnie tylko na 19 letnią astrę a nie e30
![]()
przecierz to też 20-letnie auta i może nawet w cenie astry

kUr*a ale zielone rzęzidło nic dziwnego że maska się nie domyka

I to jest drift a nie to co te pseudo driftingi pod tesco kreca baczki bo sniegu napadalo

wszystko by bylo fajnie, ale to krecenie kierownica jedna reka... ughhhh

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie